Yerel

Trabzon’da Kurban Alanı Hazır

Akyazı dolgu sahasında hazırlanan ve 242 büyük baş, 92 küçük baş hayvan satış yerinin olduğu kurban satış alanında 6 adet WC, 2 adet bayan WC, mescit, duş kabini, 2 adet lokanta, 5 çay ocağı, 2 kesim yeri  yapılırken, kurban satış yerine canlı hayvan tartılması için kantar yerleştirdi.

Ayrıca kurban satış yerinde  gece aydınlatması yapılarak zabıta ekipleri ve özel güvenlik görevlilerince 24 saat güvenlik hizmeti veriliyor.

Kurban satış yerlerinde veteriner hekim ve zabıta ekipleri görevlendiren belediye, kurbanlık satış yerine gelen hayvanların sağlıklı şartlarda satışa sunulması, bayram öncesi belgesiz ve kaçak hayvan hareketlerinin önlenmesi amacıyla sürekli denetimler yapılıyor. Küpeye uyumlu pasaportları olmayan hayvanların satışının yapılmasına kesinlikle müsaade etmeyen belediye ekipleri ayrıca veteriner sağlık raporu olmayan ve standartları taşımayan hayvanlarını satışına izin vermiyor.

Belediyece hazırlanan Kurban satış alanından oldukça memnun olan satıcılar yapılan hizmetlerden ötürü Belediyeye teşekkür ettiler.

www.haber61.net

İlgili Haberler

Usulsüz Dinlemeler Yargıya Taşındı

Düzköy Temsilcisi

Kanoğlu Konağı Törenle Açıldı

İstanbul Temsilcisi

Masa tenisi ve bilek güreşi turnuvaları düzenlendi

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com