Spor

Akçay Takıma Güveniyor

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. maçında İtalya temsilcisi Lazio ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 19 yıllık bir aranın ardından rakibiyle tekrar kozlarını paylaşacak.

Takımımız, 1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. turunda karşılaştığı Lazio’ya ilk maçta sahasında 2-1, ardından deplasmanda da aynı sonuçla yenilerek kupaya veda etmişti.

Teknik Direktör Mustafa Akçay idman öncesi yaptığı konuşmada: “”Tarihimizde ilk kez bir ilki başararak Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı başardık. Bu belki büyük bir başarıdır ama bize yetmez. Lazio karşısında alacağımız galibiyet bizi öne geçirir, marka değerimizi yükseltir ve kulübe ekonomik katkı sağlar. Yani bir taşla üç kuş vurmuş oluruz. Bunun için de elimizde bir fırsat var. Kendi sahamızda gruptaki en büyük rakibimiz Lazio ile karşılaşacağız. Kazandığımız zaman neler olacağını hayal edin. Sahaya çıkın ve dosta düşmana nasıl bir takım olduğumuzu gösterin”” dedi.

Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç maç öncesi düzenlediği basın toplantısında: “”Daha henüz İtalya’da ligin başındayız. Diğer takımlarla aramızda çok fazla bir puan farkımız yok. Avrupa Ligi’nde ise gruplarda yer alan bütün takımlar kuvvetli. Legia Warşova’da kuvvetli bir ekip. Biz ise grubun favorisiyiz. Trabzonspor yabancı oyuncuları ile iyi bir kalite yakaladı. Trabzonspor kendi evinde seyirci desteğini de arkasına alacaktır. Bu nedenle zor maç olacak. Takımda gençler de var onlara da şans vereceğim. Onlar da oynamayı hak ediyor. Maçtan sonra da oynadığımız oyun ortaya çıkacaktır. İnişler çıkışlar yaşamamız normal ama bunları atlatıp toparlanacağız”” dedi.

 

İlgili Haberler

Selçuk ve Egemen Tamam!

İstanbul Temsilcisi

Trabzonspor Kayserispor İstatistikleri…

İstanbul Temsilcisi

Arena'da Kircher Düdük Çalacak…

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com