Spor

Limassol Maçı Biletleri Satışta…

Trabzonspor’un 19 Eylül Perşembe günü Apollon Limassol ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi J grubu 1. hafta maçı biletleri kulübün resmi internet sitesi ve KKTC’deki aşağıda bilgileri yazılı olan turizm acentelerinden satışa sunuldu.

Taraftarların https://bilet.trabzonspor.org.tr adresinden maç bileti bilet satın alabileceği gibi ilgili turizm acentelerinden maç bileti+Ledra Palas sınır kapısından stadyuma gidiş dönüş otobüs ulaşımı dahil 100 TL’lik maç paketi de satın alabilirler.

Taraftarların bilet alırken dikkat etmesi gereken hususlar şöyle:

• UEFA kuralları gereği Trabzonspor Kulübü için ayrılan 1150 adet bilet 14 Eylül Cumartesi gününden itibaren https://bilet.trabzonspor.org.tr adresinden kredi kartıyla ya da aşağıda bilgileri belirtilmiş olan turizm acentelerinden satın alınabilecek. Bilet satışı 18 Eylül Çarşamba günü 12.00’de sona erecek.
• Bilet fiyatları internet satışları için 55 TL, stadyuma gidiş+dönüş otobüs hizmeti dahil maç paketi için 100 TL’dir.
• Toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. Bir kişi sadece bir bilet alabilecektir.
• Taraftarların bilet satın alırken istenen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru girmesi gerekmektedir.
• İnternetten bilet satışı bittikten sonra, Kıbrıs’ta nakit karşılığı elden bilet satışı kesinlikle gerçekleştirilmeyecektir.
• İnternet üzerinden satın alınan biletlerin teslimatı 15-18 Eylül tarihleri arasında 10:00-18:00 saatlerinde Girne Cratos Premium Otel’de, maç günü GSP Stadyumu’nda Trabzonspor Kulübüne ayrılacak gişeden 17:00-22:00 saatleri arasında yapılacaktır. Biletlerini teslim almaya gelen taraftarların mutlaka kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlar maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.
• Taraftarların güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüsle gelmeleri gerekmektedir.
• Stadyuma meşale, maytap vb gibi yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. Trabzonspor Kulübü’nün bu konularla ilgili UEFA’da daha önceki maçlardan mevcut dosyaları nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulüp saha kapatmaya kadar varabilecek yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır.
• KKTC bayrağı veya herhangi bir siyasi mesaj içeren pankart, bayrak vs stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda Trabzonspor Kulübü UEFA tarafından önemli yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.
• Kıbrıs Rum Kesimi vizesi olmayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına (KKTC pasaportu olanlar hariç), maç biletleri olsa bile sınırdan geçiş izni verilmeyecektir. Ülkeye kaçak yollarla vizesiz olarak girdiği tespit edilecek vatandaşlarımız için yasal işlem başlatılacaktır.

Maç bileti ve gidiş dönüş otobüs ulaşımı paketini satan turizm acenteleri:

Birinci Turizm

Adres: 61 Girne Caddesi
Sarayonu / Lefkoşa
Tel: Tekin Birinci
05338612921
05428512921

Örnek Turizm

Adres: Hz. Omer Cad
Dedekorkut Plaza No.1 / Girne
Tel: Özbek Dedekorkut
05338638001

İlgili Haberler

Trabzonspor’da Onur Kıvrak şoku!

İstanbul Temsilcisi

Trabzonspor 1. Ligde…

Düzköy Temsilcisi

Burak Devam Ediyor…

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com