Spor

Süper Kupaya Erteleme!!!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nı iade etme kararıyla ilgili ise “Bu Beşiktaş’ın verdiği bir karar. Biz bu karara saygı duyuyoruz. Ama soruşturma sonuçlanıncaya kadar bizim yapacağımız herhangi bir şey söz konusu değil” dedi.

 

Avrupa kupalarına gidecek takımların, mevcut takımlar olduğunu ve bir değişikliğin söz konusu olmadığını vurgulayan Aydınlar, şöyle konuştu:

“Avrupa kupaları maçlarıyla ilgili bildiğiniz gibi Futbol Federasyonu 31 Mayıs tarihinde UEFA’ya Türkiye’den hangi takımların Avrupa Kupası maçlarına katılacağını beyan etmiştir. UEFA da bu takvimde bir değişiklik yapmayacağını dün bize belirtmiştir. Dolayısıyla Avrupa kupalarına gidecek takımlar, mevcut takımlarımızdır. Bundan bir değişiklik söz konusu değildir. Eğer soruşturma aşamasında bu takımlardan suçlu olan varsa veya cezaya uğrayacak olan varsa onun değerlendirmesini UEFA o kulüp nezdinde yapacaktır.”

Savcılıktan gelecek belgeler için Türkiye Futbol Federasyonu binasında kozmik oda hazırlandı. Bu odaya sadece Mehmet Ali Aydınlar’ın belirlediği isimler girebilecek. Odaya giriş ve çıkışlar parmak izi kontrolüyle yapılacak.

İlgili Haberler

Trabzonspor, PFDK’ye Sevkedildi

Düzköy Temsilcisi

Rize Maçının Bilet Fiyatları Belli Oldu…

Trabzon Temsilcisi

Avrupa Aşkına

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com