Spor

Tek Hedef Galibiyet…

Avrupa kupası maçlarında başarılı bir grafik çizen ve tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Trabzonspor, ligde tam tersi bir durum yaşıyor.

Oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet alan Trabzonspor bu hafta Kardemir Karabükspor ile H. Avni Aker Stadı’nda karşılaşacak. Saat 20:30’da oynanacak olan karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. K. Karabükspor’u mağlup edip ligde moral bulmak isteyen takımımızda bu maç öncesinde kadroda sürpriz değişiklikler olabilir. K. Karabükspor’u geçen yıl Trabzonspor’u çalıştıran ve Hacıosmanoğlu’nun gelişiyle görevine son verilen Tolunay Kafkas çalıştırıyor.

Avrupa kupası maçlarında fırtına gibi esen ve attığı 7 golle Trabzonspor’un Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcusu olan Henrique, Karabükspor maçıyla ligdeki 183 günlük gol orucunu bozmaya çalışacak.

Trabzonspor’un muhtemel 11’i

Trabzonspor’un Kardemir Karabükspor karşısına Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Malouda, Yusuf Erdoğan ve Henrique muhtemel 11’i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor 13’üncü randevuda

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapacakları maçla lig tarihinde 13’üncü kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında geride kalan 12 maçta takımımızın rakibi karşısında galibiyetlerde 7-2 üstünlüğü bulunuyor. 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 25 kez havalandırırken kalesinde 8 gol gördü.

 

İlgili Haberler

Pendik Ts Club Açıldı.

İstanbul Temsilcisi

Trabzonspor’da Esteban gelmiyor

İstanbul Temsilcisi

Adım Adım Zirveye: 1-0

Trabzon Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com