İlçemiz

Düzköy’de geleneksel iftar yemeği – 2017

Düzköy ilçe merkezinde düzenlenen iftar programında yüzlerce kişi bir arada oruç açtı. Burada katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, iftar sofrasındaki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Gümrükçüoğlu, “Düzköy’ümüz çok güzel insanlar yetiştirmiş. Burada öyle güzel bir Düzköy beraberliği, kardeşliği görüyoruz ki, hakikaten büyük bir huzur duyuyoruz. Hep birlikte iftar edebilmemiz için buraya gelen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah Teâlâ (c.c.) hepinizden razı olsun. Bizler bu iç huzur, bu barış ve kardeşlikle elimizde hangi imkân varsa Düzköy’ümüze getirmeye, bu güzel ilçemize hizmet etmeye devam ve gayret edeceğiz” diye konuştu.
Düzköy Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç de konuşmasında Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Kılıç, “Ramazan ayı birlik beraberlik ayıdır. Bu ayda en güzel şey bir arada olmaktır. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız vesile oldular, hep birlikte oruçlarımızı açtık. İlçemiz adına kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


ABİDİN ÇELİK: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ

İLÇEMİZE HER ZAMAN KATKILARINI SUNMUŞTUR

Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ise konuşmasında şunları kaydetti: “Düzköy küçük bir ilçedir. Düzköy merkezde okunan Ezan-ı Şerifin sesi ilçemizin her tarafına alır, her taraftan duyulur. Bu kadar küçük bir ilçede insanlarımızla hoşnut şekilde geçiniyoruz. Geçinmeye de devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ilçemize her zaman katkılarını sunmuştur, sunmaya da devam edecektir.”
AK Parti Düzköy İlçe Başkanı Şenol Akpınar da Bakan Gümrükçüoğlu’na ve iftar programına katılım sağlayan Düzköylülere teşekkür etti.

İlgili Haberler

Yok yere hayatını kaybetti

Düzköy Temsilcisi

Kamulaştırma toplantısı yapılacak

Düzköy Temsilcisi

Düzköy İmsakiyesi…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com