Eğitimİlçemiz

İlköğretim Haftası Kutlandı…

İlköğretim Haftası nedeniyle dün düzenlenen tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenginin sunumuyla başladı.

Saat 10:30’da Düzköy Düzalan Orta Okulu’nda yapılan törene İlçemiz Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanı Salih Bakal, Garnizon Komutanı Sunay Akdeniz, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlköğretim haftası nedeniyle bir konuşma yapan İlçemiz Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu; “Bugün öğretmenlerimiz öğrencileri ile buluşmanın, çocuklarımız okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşarken, onların anne babaların da en az onlar kadar sevinç ve heyecan içindeler. Bugün yaklaşık üç aydır sessizlik ve hüzne dalmış okullarımızın hayat bulduğu gündür. Ülkemizde 2013- 2014 eğitim öğretim yılının başladığı bu günde, tüm çocuklarımız, anneler babalar tatlı bir telaş, sevinç, heyecan ve coşku içindeler. Bugün, ülkemizin yarınlarını aydınlatacak, ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşıyacak, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın ilim irfan ve fen çeşmesinden gıdalarını vermeye başladığımız gündür. Bugün milletçe okuma yazma seferberliğine başladığımız yeni bir gündür. Bu kutlu hedefe ulaşmak gayesi güden, eğiten, öğreten, öğrenen ve destek veren herkese binlerce teşekkür ediyoruz” dedi.

Program öğrencilerin şiir okuması ve sınıfların gezilmesiyle sona erdi.

 

İlgili Haberler

Çayırbağı Beldesi’nde Gergin Bekleyiş!!!

Düzköy Temsilcisi

Karal Sevenlerini Üzdü

Düzköy Temsilcisi

YGS ve LYS Tarihleri Açıklandı

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com