Spor

HACIOSMANOĞLU BOMBALADI

Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulundu.
Hacıosmanoğluşu ifadeleri kullandı;
“Biz şunu söyledik. ‘Seçilen yönetimleri rahat bırakalım. Yapabiliyorsalar tebrik edelim yapmazlarsa eleştirelim’ Kim Trabzonspor’un bir lirasını yediyde namuzsuz şerefsiz ıonursuzdur. Bir lirasını yiyenden hesap sormayan namussuz şerefsiz onursuzdur. 
Bu şehir sizi seçti. Siz yaptığınız seçim propagandası ile borcu kapatırsınız. Lucescu dediniz. Benim ofisime geldi. Ersun Hocayı almadan önce 5 saat görüştüm. İnsanların bana gösterdiği tepki yüzünden buraya geldim bilgi vermeye. Başkanı geçmiş olsun demek için aradım benim telefonuma bakmıyor, geri de dönmüyor. Burada art niyet var. Trabzonspor’a başkan oluyorsanız paranız varsa vereceksiniz. Ben bıraktı kaçtı gitti demesinler diye aday oldum. Seçimi kazanmak istemediğimi bütün çalışma arkadaşlarım biliyor. Bankadaki bütün nakit paramın yüze 80’ini oyunculara verdim serbest kalmasınlar diye. 
Önder bey güzel bilgiler verdi. Biz aldığımızda da kulüp daha zor durumdaydı. Galatasaray bize şimdi verilen süreyi Galatasaray’a vermişti. Gereğini yapmadıkları için ceza aldılar. Size yardımcı olacağım. Sermaye artırımı yapın Trabzonspor’un kasasına 50 milyon TL koyabilirsiniz. Kaynak gösterdim. Kartal’daki proje için gece gündüz çalıştık. Trabzonspor’u kamuoyunda battı gitti, geliri yok gibi göstermek doğru değildir. ”
 
Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, divan kurulu toplantısında hakkında ki eleştirilere cevap verdi. Başkan Muharrem Usta’ya yüklendi. Hacıosmanoğlu divan kurulu toplantısında söz alarak Muharrem Usta’ya şok eden sorularda ve ifadelerde bulundu; Hacıosmanoğlu şu açıklamalara yer verdi; “Bildiğiniz üzere Trabzonspor’a 2.5 yıl hizmet ettik kongreyle yeni başkana görevimizi devrettik. Seçilen yönetimleri seçildikleri süre içerisinde rahat bırakalım. Eleştiri yapacaksak yüzlerine yapalım. Başarılı olmak için bekleyelim. O günden beri hiç konuşmadım. 5 dakikada bilgi verilmez bunu da diyeyim. Öyle bir mali genel kurula kadar konuşmayacaktım. Sağolsun Ali Sürmen başkanımız telefonla aradı. Bizi sevmeyenler var sevenler var. Hacıosmanoğlu bu ağır eleştiriler cevap vermeden durman Muharrem Usta’dan anlaştı konuşmuyor. Ben genel kurulda da söyledim. Kim Trabzonspor’un villasını yedi veya yedirdiyse namussuz şerefsizdir. Bir lirasını yiyen haysiyetsizdir. Bir lirasını yiyenin hesabı Çoşkun muhasebe müdürümüz var Trabzonspor’da. İlk seçildiğim zaman ben buradan sportif başkan olarak buradan rezil olarak gidebilirim. Ama 1 lira para aldı bana dedirtmeyeceksin. Burası bakkal dükkânı değil. Borcu neyse borsaya açık bir şirketsiniz denetleniyorsunuz. Mali genel kurulda bilançolar hazırlandığında 497 lira borcu var. Başkan ve yetkili ağızlar 800 milyon liradan bahsediyor. Trabzonspor’un her kulüpte olduğu gibi stopaj borçlarını kimse ödemez giderler yapılandırma yaparlar. Ondan mı kastediyorsunuz oda o kadar tutmaz. Senetler var diyorlar piyasaya kim verdi senetleri. Trabzonspor’da olan kirli ilişkileri bilip açıklamayan namerttir. 
“Varsa benim pisliğim gidin verin savcının önüne hesap vereyim. Muharrem Bey aday oldunuz 15 kala bu başkan sizi başkan seçti niye? Şu şehirde astığınız resimler yaptığınız seçim organizasyonu ile borcunu kapatırdınız. Lucescu dediniz ben Ersun Yanal’ı almadan 4 saat konuştum. Hiç kimsenin haberi oldu mu? Sizi seçmelerinin sebebi neydi biliyor muydunuz? Medical Park Hastanelerin patronu İstanbul takımların ana sponsordan kurtulduk dedi. Trabzonspor’un Abramovic’i geliyor. Niye Trabzonspor sıkıntı çekmeyecek diye. Divan başkanları diyor Trabzon’dan yönetilmeli Celil Hekimoğlu yapardı biterdi. İstanbul takımlarına sponsorluğunuz devam ediyor neden Trabzonspor’a dışarıdan sponsor arıyorsunuz. Ben samimiyetimle diyorum ben tepki üzerine geldim buraya. Uyuyan devi uyandırmaya gerek yok. Yardımcı olalım diyorum. Ben başkanı geçmiş olsun diye arıyorum geri de dönmüyor. Trabzon’da eski başkanlar bilgilendirme toplantısı yapıyorsunuz bana bir sms mesajı geliyor. Niye katılma o toplantıya ben senin arkadan atacağım”

İlgili Haberler

Tek Hedef Galibiyet…

Trabzon Temsilcisi

Trabzonspor’a Rekor Ceza

Burak Yılmaz transferi bitti! 2,5 yıllık anlaşma!

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com