Gündem

Laminat Parke Modelleri ve Fiyatları

Evimizde ya da ofisimizde tadilat yapacağımız zaman ya da yeni bir ev ya da ofise geçerken ihtiyaç duyulduğu durumlarda yenileme yapmamız gerektiğinde, hem görüntüye hem de uzun ömürlü olacak şekilde dayanıklı ürünler tercih etmeye önem veririz. Genel anlamda yapılan tadilatlar ya da yenilemelerin en çok görüldüğü alanlar mekanlardaki duvarlar ve zeminlerdir.

Hem görüntü açısından şık bir tasarımları olan parkeler hem de duvarları daha güzel ve alımlı gösterecek kalitede boyalar tercih ettiğimizde çok daha ideal ve şık yaşam alanları oluşturmak mümkündür.
Dekorasyon yaparken ya da var olan dekorasyonu yenilerken en çok kullandığımız malzemelerden biri olan parkeler yaşadığımız ortamların zeminlerini çok daha hoş ve bakımlı gösterir. Özellikle laminat parkeler bu anlamda zeminleri çok daha güzel ve şık gösterdiği için hem ev hem de ofis dekorasyonunda oldukça tercih ediliyor.
Parke modelleri araştırırken ilk önem verdiğimiz, evimizde ve ofisimizde kullanacağımız parkelerin zevkimizi yansıtacak tarzda ve renkte olmasıdır. Her şey de olduğu gibi görsellik parke tercih edilirken en önem verilen noktadır. Her ne kadar görünüm oldukça önemliyse de döşeteceğiniz parkenin seçimini yaparken rengine ve modeline bakmanızın yanı sıra parkenin kalitesini ve diğer birçok detayı da göz önünde bulundurmanız kullanırken hayal kırıklığı yaşamanızı ve parkelerinizin çabuk yıpranmasını önleyecektir. Bu nedenle hem model hem de fiyat araştırırken hızlı davranmak yerine, alternatifleri iyice incelemek ve emin olduktan sonra parkeyi satın almak da fayda var.
Laminat parke almaya karar verdiyseniz, satın alırken önem vermeniz gereken en hassas konulardan biri parkeyi nasıl bir alana döşeteceğinizdir. Parke döşenecek yerin ofis mi ev mi olacağı konusunu dikkate alarak laminat parkenin modelini belirlemelisiniz. Ofis için parke alınacak ise daha kalın, ev için parke seçilecek ise daha ince laminant parke seçmeye önem verilmelidir. Parkeyi ofise uygulatacaksanız seçeceğiniz parkelerde 31. sınıf ve üzeri, evdeki zeminlerde uygulatacak iseniz 21-23. sınıf parke tercih etmelisiniz.
Laminant parkenin kalitesi uzun seneler sağlam bir şekilde kullanabilmeniz açısından oldukça önemlidir, bu nedenle satın almadan önce parkenin kalitesi hakkında mutlaka bilgi alarak seçiminizi yapmalısınız. Laminant parke alırken, parkeyi satın almadan önce ürünün kaç devirde üretildiğini belirleyen devir sayısının ne olduğunu mutlaka sorun ve öğrenin. Ayrıca parkeleri elinize alıp birbiri ile tam birleşip birleşmediğini de kontrol etmeli, arada boşluk kalıyorsa tercih etmemelisiniz. Alacağınız parkenin ISO 9002 belgesine sahip olup olmadığını da mutlaka öğrenin, ISO 9002 belgesine sahip olan parkeleri satın almaya önem verin.

Gerekli olan parke malzemelerini iyice araştırıp, içinize sinerek aldıktan sonra evinize ya da ofisinize döşetebilirsiniz. Lamine parke döşenmesi zor bir ürün olduğu için zemine uygulanma işlemini yapacak kişileri seçerken de parkeleri alırken gösterdiğiniz özeni gösterilmelisiniz.

Parke yaptıracaksanız ya da mekanlarınızdaki parkeleri yenileyecekseniz, internetten parke satın almak ya da dekorasyon ve hırdavat kategorisinde kaliteli ürünler tercih etmek istiyorsanız ziyaret edebileceğiniz en doğru adreslerden biri olan www.asilyapi.com sitesini inceleyebilirsiniz. Siteyi inceleyerek almak istediğiniz parkeler için araştırma yapabilir, laminat parke modelleri ve fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İlgili Haberler

Araçta dikkat çeken detay

Soylu’dan hız sınırı açıklaması! Düzenleme geliyor!

İstanbul Temsilcisi

Bir astsubayımız şehit oldu

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com