Spor

Arena'da Kircher Düdük Çalacak…

Takımlarımızın UEFA Avrupa Ligi play-off karşılaşmalarında oynayacağı maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.

Trabzonspor’un, Athletic Bilbao takımı ile Türk Telekom Arena’da oynayacağı karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Knut Kircher yönetecek. Saat 21.30’da başlayacak karşılaşmada Kircher’in yardımcılıklarını Jan-Hendrik Salver ile Stefan Lupp yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Marco Fritz.

Beşiktaş Alania Vladikavkaz maçının hakemi, Romanya Futbol Federasyonu’ndan Alexandru Dan Tudor. 20.00’de başlayacak ve Vladikavkaz kentindeki Republican Spartak Stadyumu’nda oynanacak müsabakada Tudor’un yardımcılıkları Cristian Constantin Nica ile Aurel Onita. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Radu Marian Petrescu.

Bursaspor’un Anderlecht ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek. Brüksel’deki Constant Vanden Stock Stadyumu’nda oynanacak ve 21.30’da başlayacak karşılaşmada De Sousa’nın yardımcılıklarını Jose Manuel Silva Cardinal ve Jose Carlos Neves Ramalho yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cosme Cunha Machado.

İlgili Haberler

Aykut Demir evlendi

Düzköy Temsilcisi

Trabzonspor’dan Sürpriz Hamle

Trabzon Temsilcisi

Trabzonspor Kupada Moral Arıyor…

Trabzon Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com