İlçemiz

Vali Yavuz ilçemizi ziyaret etti

 

Vali Yavuz, ilk olarak Düzköy ilçesine giderek burada bulunan Gençlik Ve Spor Bakanlığı Düzköy Doğa Kampı’nı ziyaret etti.

6 ilden 135 öğrencinin kamp yaptığı alanı gezen Vali, kampta sportif faaliyetler yapan gençlerle bir araya geldi. Gençlerin faaliyetlerini yakından izleyen Vali, ok atışı yaparak hedefi on ikiden vurdu. Daha sonra gençlerin bulunduğu diğer alanları gezen Vali Yavuz, “Burada çok güzel bir ortam var. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen çocuklarımız bu doğa harikası ortamda hem eğitim alıyorlar, hem de eğleniyor ve dinleniyorlar. Sağlıklı, huzurlu ve son derece güvenli bir ortamda her türlü sportif faaliyetleri icra eden gençlerimiz için devlet olarak her türlü imkanı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Tabiatla iç içe olan gençler burada kaldıkları süre içerisinde hiçbir ücret ödemiyorlar. Bu ortamın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Aileleri merak etmesin çocuklarımız gayet güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda bu kampın tüm güzelliklerinden yararlanıyorlar” dedi.

 

Gençlerle sohbet eden Vali, buradaki ziyaretini tamamlayıp ilçe merkezine geldi.

Vali Yavuz sırasıyla İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, jandarma ve polis teşkilatlarını ziyaret ederek bilgi aldı.

Ardından ilçedeki vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Vali’ye İlçe Kaymakamı Hüseyin Baş, Belediye Başkanı Abidin Çelik eşlik etti.

Vali Trabzon’un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çal Mağarası’nı ziyaret etti. Mağarayı baştan sona gezen Vali,Turizm hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

İlgili Haberler

Çal Mağarası çevresi temizlendi

İstanbul Temsilcisi

MEDİNE UYGUN VEFAT ETTİ

Düzköy Temsilcisi

Düğüne Davet…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com