Gündem

Türkiye’nin yatırımcı bilgi merkezi açıldı

YATIRIMLARIN ÖNÜNÜ AÇAN YATIRIM

Ülkemizde gayrimenkul üzerine proje yürüten tüm kurumlarca pazarlanan gayrimenkulleri, uydu görüntüleri üzerinden yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunacak olan projenin bir diğer amacı; Bilgisayar, tablet ve mobil cihazlar yardımıyla yatırımcıların, yatırım sahası bulma problemlerine çözüm sunmak olacak. Proje 51’i Erzurum da olmak üzere 153 kişiye istihdam oluşturacak.

YATIRIMCI ZAMANDAN TASARRUF SAĞLAYACAK

Atatürk Üniversitesi, Atateknokent bünyesinde KOSGEB, ABİGEM ve İŞKUR’un destekleriyle faaliyetlerine başlayan Yatırımcı Bilgi Merkezi’nin ulusal ekonomiye, toplumsal refaha ve bilimsel birikime katkı sağlaması planlanıyor. Yatırımcılar böylece binlerce site yerine sadece bir siteyi takip ederek zamandan tasarruf sağlayacak.

YATIRIMCIYA ÜCRETSİZ WEB PORTALI HİZMETİ SUNULACAK

Yatırımcılar için Emlak Bilgi Sistemi şeklinde rehber olabilecek tarzda, sadece satılık veya kiralık arsa tarla ile sınırlı kalmaksızın, daire, işyeri, turistlik tesis, imalathane, fabrika gibi tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek Web Portalı olan https://kralilan.com/ ücretsiz hizmet verecek.

YATIRIMCILARA TEMATİK GÖSTERİM DESTEĞİ SUNULACAK

Sonuca götüren rapor ve çıktılar üzerinden kesin sonuçlar verecek tematik gösterimler ile yatırımcılar için samanlıkta iğne arama problemleri son bulacak.

YATIRIMCIYA HIZLI UCUZ VE BOL ALTERNATİF SUNULACAK

Yatırımcıların aynı altlık üzerinde tüm proje ve uygulamaları görmeleri sağlanarak istenilen amaca uygun yatırım sahasının hızlıca bulunması, bu sayede yatırımların biran evvel hayata geçirilmesi, istihdamın artırılması, atıl durumdaki kamu arazilerinin ekonomiye kazandırılması sağlanacak.

YATIRIMCIYA GÜNCEL UYDU HARİTASI VE COĞRAFİ KOORDİNATLARDA SEÇİM YAPMA DENEYİMİ SUNULACAK

Yatırımcılar Google haritası üzerinden https://kralilan.com/haritada-ara uzantısını kullanarak maksimum düzeyde doğru yatırım kararlarının alınması, ekonomik kaynakların daha verimli ve etkili bir şekilde kullanılması sağlanacak. Yatırımcı farklı ülkelerde dahi olsa Uydudan GÖR BEĞEN SEÇ AL yöntemi ile yatırımlarını gerçekleştirebilecek.

İlgili Haberler

Zamlı sigara fiyatları belli oldu

Düzköy Temsilcisi

Mescid-i Nebevi’de intihar saldırısı

Düzköy Temsilcisi

Ocak Ayı Enflasyonu!!!

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com