Spor

Trabzonspor’dan iki genç oyuncu sürprizi

Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplerin bildirdiği A Takım listelerini açıkladı.  Süper Lig ekiplerinin listeleri belli olurken Trabzonspor bildirdiği 28 oyunculuk listesinde 15 yerli 13 yabancı futbolcuya verdi. Bordo mavililer sürpriz bir şekilde altyapıdan iki ismi daha TFF’ye bildirdi.

Kadrosunda genç oyuncular Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Batuhan Artarslan , Abdurrahim Dursun ve Abdulkadir Ömür’ü bulunduran Trabzonspor ayrıca genç oyuncular Ahmet Hakan Sevinç ile Murat Cem Akpınar’ın ismini de listeye ekledi.

İşte Trabzonspor’un TFF’ye bildirdiği tam liste;

Statüye göre, takımlar en fazla 28 kişilik liste bildirebiliyor ve bunlardan en az 14’ü Türk Milli Takımı’nda oynama uygunluğuna sahip olmak zorunda. Süper Lig’den 12 takım (Alanya, Antalya, Bursa, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, Göztepe, Karabük, Kasımpaşa, Kayseri, Konya ve Osmanlıspor) 14 yerli ve 14 yabancı futbolcudan oluşan listeler bildirdi.

Başakşehir ve Akhisar, 17’şer ile Türk Milli Takımı’nda oynama uygunluğuna sahip en çok futbolcu bildiren kulüplerdi. Malatya ve Sivas 16’şar, Trabzonspor 15 yerli yazdı. 28 kişilik kontenjanı doldurmayan iki kulüp vardı. Akhisar, Türk Milli Takımı’nda oynama uygunluğuna sahip 17 futbolcunun yanında sadece 9 yabancıyla 26’da kaldı.
Kaynak: Haber61

İlgili Haberler

Akhisar’ı Geçemedik

Düzköy Temsilcisi

Ziegler Trabzonspor'da…

İstanbul Temsilcisi

Şenol Güneş Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com