Gündem

Ticaretin Profesyonellerine Uygun Koşullarda Yeni Ducato Minibüs

Ticari araç denilince akla ilk gelen markalardan Fiat, cazip kampanyalarıyla ticaretin ustalarını Ekim ayında da yalnız bırakmıyor. Fiat’ın ticari araç kampanyaları ile uygun koşullarla araç sahibi olmak mümkün. Konforlu ve dayanıklı bir iş ortağına ihtiyacınız varsa, geniş iç hacmi, gelişmiş donanım özellikleri ve yenilikçi güvenlik unsurlarıyla dikkat çeken Ducato Minibüs’ler tam size göre.

Fiat, Ekim ayı boyunca Ducato Minibüs’leri 60.000 TL 48 AY %1,19 Faizli kredi avantajıyla satın alma imkanı sunuyor.  Ayrıca peşin alımlarda %2 peşin indirimi sağlıyor.

Koç Fiat Kredi’de geçerli olan kampanyadan yararlanmak için 1-31 Ekim 2015 tarihleri arasında 2015 model 0 km Fiat Ducato araçlardan birini almanız yeterli. Eğer sağlam ve kullanışlı bir minibüse ihtiyacınız varsa seçiminizi Ducato Minibüs’ten yana kullanabilirsiniz.

4 silindirli Multijet 16V motoru, 1870 mm’lik iç hacmi ve farklı boyutta yolcu bölümleriyle Fiat Ducato Minibüs, yeni iş ortağınız olmaya aday.

15, 13 ve 11.5 m3 olmak üzere farklı boyutlarıyla dikkat çeken araç, zengin donanım özellikleri ve güvenlik sistemleriyle hem sürücünün hem de yolcuların rahat bir yolculuk geçirmesini sağlıyor.  Yakıt açısından da tutumlu bir performans sunan Ducato minibüs, 100km’de ortalama 7.1 lt yakıt tüketimi sağlıyor.

Bluetoothlu/Aux ve USB girişli 7″ dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, AUX/USB girişi, Bluetooth’lu radyo gibi bilgi ve eğlence donanımlarıyla da sürüş keyfini ikiye katlıyor. Türkiye haritalı Navigasyonu ise gideceğiniz yeri daha kolay bulmanızı sağlıyor.

Ticari araçlar arasında en çok tercih edilen modellerden Ducato minibüs, 6 adet LED ışıklı iç aydınlatma, yolcu bölümü uzun aydınlatmalı led lambası, atermik camlar, yolcu üstü LED ışıklı hava difüzörlü iç aydınlatma ünitesi, türbin kanal entegre tavan, türbin tavanlı tavan kliması, yolcu bölümü ilave ısıtıcısının yanı sıra hız sınırlamalı cruise control ve viraj denge miliyle konforlu ve güvenli bir yolculuk vaat ediyor.

Fiat Ducato Minibüs’te güvenli bir sürüş için gereken her detay düşünülmüş. Yan ve Geri Görüş Kameralı Güvenlik Sistemi, Elektronik Denge Kontrol Sistemi (ESP)  Devrilme Önleyici Sistem (ROM),  Panik Fren Destek Sistemi (HBA), Şerit Takip Uyarı Sistemi (LDW),  Lastik Basınç İzleme Sistemi (TPMS) ile ileri düzey bir güvenlik sağlıyor. Şerit Takip Uyarı Sistemi (LDW)’ni ise Sürüş Destek Sistemleri Paketi kapsamında opsiyonel donanım olarak sunuyor.

Eğer siz de dayanıklı, güvenli ve konforlu bir minibüs arıyorsanız, Ducato Minibüs tam da aradığınız model. Fiat’ın Ekim ayı kampanyasıyla Ducato minibüslere uygun ödeme koşullarıyla sahip olabilirsiniz. Ducato minibüs fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için www.fiat.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz

İlgili Haberler

Laminat Parke Modelleri ve Fiyatları

İstanbul Temsilcisi

PKK’dan Jandarma Komutanlığı’na Saldırı

Düzköy Temsilcisi

Uçuşlara Sis Engeli…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com