Yerel

“İnsan/Human” 27 Ekim’de Trabzon’da!

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 15. yaşına özel hazırladığı “ilham serisi”, Yann Arthus-Bertrand’ın son başyapıtı “İnsan/Human” ile devam ediyor. Görkemli görüntüleriyle seyirciyi kendine hayran bırakan film, 27 Ekim’de Cinemaximum Forum Trabzon’da ücretsiz gösterilecek.
18-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleştirilecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 15. yaşına özel hazırladığı ‘!f İlham Serisi’, “İnsan/Human”la devam ediyor. Türkiye’de ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan “İnsan”, 27 Ekim’de Trabzon’un yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır’da sinemaseverlerle buluşacak.

60 şehir, 2000 insan!
İlk filmi “Yuva” ile büyük ilgi gören ve ödüller kazanan, 2012’de Michael Pitiot ile çektiği “Planet Ocean” ile belgesel tutkunlarını büyülemeye devam eden Fransız fotoğraf sanatçısı ve yönetmen Yann Arthus-Bertrand, bu kez yılın en heyecan verici projelerinden birisi olan “İnsan/Human” ile karşımızda. Çekimleri dünyanın 60 farklı şehrinde gerçekleşen ve 2 bin kişiyle yapılmış söyleşilerden oluşan “İnsan/Human”, “Bizi insan yapan nedir?” sorusunun peşine düşüyor ve bizi karanlık olduğu kadar umut verici insan hikâyeleriyle buluşturuyor. Savaştan ayrımcılığa, yoksulluktan homofobiye, bitmek bilmeyen insanlık sorunlarını kişisel hikâyelerle anlatmayı başaran Bertrand, bu çelişkiler üzerinden bizi empatiye davet ediyor ve sunduğu karanlık taraflarına rağmen insanlığın geleceğine dair umut dolu bir dünya seçeneğimiz olduğunu söylüyor.

Davetiyeler ifistanbul.com’da!
Görkemli görüntüleriyle adeta bir sinema şöleni vadeden “İnsan/Human”, 27 Ekim Salı akşamı Cinemaximum Forum Trabzon’da ücretsiz gösterilecek. Filme davetiye kazanmak isteyenler için detaylar ise www.ifistanbul.com’da!


İnsan/Human – Yann Arthus-Bertrand
Tarih: 27 Ekim 2015, Salı
Saat: 20:00
Gösterim yerleri ve salonları:
Trabzon – Cinemaximum Forum Trabzon

İlgili Haberler

Aziz Babuşcu, Genç’i Ziyaret Etti

Düzköy Temsilcisi

Trabzon’da kar mücadelesi çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor

Düzköy Temsilcisi

Doğanköy’den yaralımız var

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com