Yerel

Serdar İhmal Kurbanı

TRABZON’UN Çarşıbaşı İlçesi’ne bağlı Kovanlı Köyü’nde evdeki tansiyon haplarını şeker zannederek yutan 3 yaşındaki Serdar Kara yaşamını yitirdi. Annenin mutfakta olduğu sırada 1.5 metre yükseklikteki vitrinin üzerine çıkan minik Serdar, şişe içindeki tansiyon haplarının tamamını yuttu.

Ölüm Uykusuna Yattı
İLAÇLARI yuttuktan sonra uykuya dalan Serdar’ı annesi bir süre uyandırmak için uğraştı. İlaç kutusunu görünce durumu anlayan anne ve baba Serdar’ı hastaneye kaldırdı. Önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne ardından Trabzon’a kaldırılan Serdar, kurtarılamadı.

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’ne bağlı Kovanlı Köyü’nde evdeki tansiyon haplarını şeker sanıp yutan 3 yaşındaki Serdar Kara, yaşamını yitirdi. Evin en küçük oğlu olan Serdar’ın babası Aydın Kara, “Oğlum bu acıyı bize neden yaşattın?” diye feryat etti.
Kovanlı Köyü’nde annesi mutfakta iken evdeki 1,5 metre yükseklikteki vitrinin üzerine çıkan 3 yaşındaki Serdar Kara, bir şişe içindeki 40 adet tansiyon hapını bonibon şekeri (renkli şeker) zannederek yuttu. İlaçları yuttuktan sonra olduğu yerde uykuya dalan Serdar’, annesi uyandırmaya çalıştı. İlaç kutusunu gören anne ile baba Aydın Kara, minik Serdar’ı hemen hastaneye kaldırdı. Önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Serdar, daha sonra Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada midesi yıkanan ancak fenalaşarak yoğun bakım servisine alınan minik Serdar kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Evin 2 erkek 1 kız çocuğundan en küçüğü olan Serdar için dün Kovanlı Köyü Merkez Camii’nde Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazı düzenlendi. Cenaze törenine Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Genel Meclisi Üyesi Halil Kul ve çok sayıda vatandaş katıldı. Minik Serdar daha sonra göz yaşları arasında aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilirken, baba Aydın Kara’nın, “Oğlum bu acıyı bize neden yaşattın?” şeklindeki feryatları yürekleri dağladı. Minik Serdar’dan geriye sadece ablası Azra ile çektirdiği fotoğraflar kaldı.

İlgili Haberler

Yavuzyılmaz Veda Etti…

Düzköy Temsilcisi

Karan Yeniden Seçildi…

Düzköy Temsilcisi

190 milyon TL maliyetli iki dev yatırım hızla devam ediyor

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com