Yerel

ECA’dan iftar yemeği

Elginkan Topluluğu’nun ısıtma sistemleri ürünlerinin üretimi ile yurt içi satış ve pazarlamasını gerçekleştiren EMAS A.Ş. ve Topluluğun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Bölge Bayi ve Servislerini Trabzon Zorlu Grand Hotel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi.

EMAR A.Ş. Genel Müdürü Mustafa GÜNGÖR ve EMAS Makina San. A.Ş. Satış Müdürü Semih GÜNER ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği, yaklaşık 60 bayi ve servis yetkilisinin katılımı ile gerçekleşti.

E.C.A.’nın bayi ve servislerinin her zaman yanında olduğunu belirten EMAR A.Ş. Genel Müdürü Mustafa GÜNGÖR, E.C.A. Trabzon Bölge bayi ve servis yetkilileriyle Ramazan ayında, keyifli sohbetler eşliğinde iftar yemeğinde de bir araya gelmekten son derece memnuniyet duyduklarını belirtti.

Trabzon Zorlu Grand Hotel iftar yemeğinde, Ramazan ayı boyunca tüm bayi ve servislerini bulundukları il ve bölgelerde ağırladıklarına dikkat çeken Mustafa GÜNGÖR “E.C.A. Ailesi olarak böyle güzel bir vesile ile sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Şirketim ve ekibim adına hepinize değerli katılımınız için çok teşekkür ederim. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sizlerle birlikte pek çok başarıya imza atacağız. Sizlere ve ekibimize, özverili çalışmalarından dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

eca-1E.C.A.’nın bayi ve servisleri ile Türkiye genelinde bir araya geldiği iftar organizasyonları Trabzon ve eş zamanlı olarak Samsun’da düzenlenen programlarla son buldu…

Çevre dostu ürünler

60 yılı aşkın süredir Türkiye yapı ve ısı sektöründe önemli bir yere sahip olan E.C.A., tasarrufu, sağlığı, estetiği ve konforu bir arada sunan ürünleriyle sektörün lider markalarındandır. Kombiden radyatöre, armatürden küvete kadar tüketicisine geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.

E.C.A. markalı ürünlerin enerji ve su tasarrufu sağlayacak şekilde üretimi en önemli prensip olarak benimsenmiştir. Markalı ürünlerin üretiminde “Dünyadaki değerli kaynakların gereksiz tüketimini önlemek ve bu yolla enerji tasarrufu sağlamak” ve  “Sağlığa zarar vermeyen insan ve çevre dostu ürünler yaratmak” başlıklı iki felsefe ön plana çıkmaktadır:

 

 

Çevre ve insana karşı saygılı E.C.A. markalı ürünlerde ön plana çıkan bir diğer özellik ise, tasarım ve fonksiyonelliğin bir arada sunulmasıdır. Sade tasarım anlayışı ve ergonomik yapısıyla yaşam alanlarını keyfe dönüştürmektedir.

E.C.A. markalı ürünler “Yıllarca Beraber” ilkesi ile piyasada konumlanmaktadır.

İlgili Haberler

Yayla Şenlikleri İptal Edildi!!!

Düzköy Temsilcisi

EYOF Start Alıyor…

İstanbul Temsilcisi

Çimento Fabrikasında Sona Doğru…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com