Gündem

Rize'deki selde 1 kadının cesedi bulundu

Rize- Çaykent’te Kırklartebe köyünde sel sularına kapılarak kaybolan kadının cesedine ulaşıldı. Bir evde mahsur kalan 11 kişiyi kurtarmak için askeri helikopter istendi.

Rize’de sel sularına kapılarak kaybolan kadının cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Çaykent beldesinin Kırklartebe köyünde sel sularına kapılarak kaybolan Necihan Aksu’nun (52) cesedi, yapılan aramalar sonucunda kaybolduğu bölgenin yakınlarında bulundu.

Bu arada merkeze bağlı Yukarı Kaplıca Mahallesi’nde ise 11 kişinin bir evde mahsur kaldıkları öğrenilirken, Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve İtfaiye Müdürü Uğur Minder’in 4 saatlik bir yürüyüşün ardından bu kişilere ulaştığı öğrenildi.

Mahsur kalan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, yolun ulaşıma kapalı olması nedeniyle Giresun’dan askeri helikopter istendi.

YUKARIKAPLICA MAHALLESİ’NDE MAHSUR KALAN 11 KİŞİ, ASKERİ HELİKOPTERLE KURTARILDI

Rize’de etkili sağanak nedeniyle Yukarıkaplıca Mahallesi’nde mahsur kalan 11 kişi, askeri helikopterle kurtarıldı.

Merkez Yukarıkaplıca Mahallesi Kalafatlar mevkisinde dün akşam mahsur kalan 3’ü çocuk 11 kişi, Giresun Jandarma Bölge Komutanlığından gönderilen askeri helikopterle alınarak il merkezine getirildi.

İl Jandarma Komutanlığının karşısındaki piste inen helikopterdeki vatandaşlar, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Rize Devlet Hastanesine götürüldü.

Öte yandan, Kalkandere ilçesinin Çayırlı köyünde mahsur kalan 11 kişi de kurtarma ekiplerince güvenli bir bölgeye götürüldü.

Kaynak:Cihan-AA

İlgili Haberler

Yeşilkartlılarda 1 Ocak Sıkıntısı

İstanbul Temsilcisi

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

İstanbul Temsilcisi

Otobüsler Çarpıştı, Ölü ve Yaralılar Var

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com