Yerel

Milletin Meclisi, bu milletin taleplerine elbette kulak verecektir

Trabzon Meydan’ında düzenlenen ‘darbe kalkışımına karşı dik duruş eylemi’nde katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların ‘idam isteriz’ şeklinde slogan atması üzerine, “Milletin Meclisi, bu milletin taleplerine elbette kulak verecektir” dedi.

Konuşmasında FETÖ terör örgütünün Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesine ket vurmak isteyenlerin kuklası olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu ülkenin Cumhurbaşkanını, Cumhuriyet ordularının Başkumandanını öldürmek isteyen, Milletin Meclisini bombalayan, özel hareket birliklerimizim üzerine bomba yağdıran, sivil vatandaşlarımızı öldüren bu hainlerden en ağır şekilde hesap sorulmaktadır. Memleketimizde başlatılan büyük temizlik harekâtı her yönüyle devam ettirilmektedir. Bu hain şebeke tamamen ortadan kaldırılıncaya kadar bu temizlik devam edecektir” diye konuştu.

Konuşması sırasında vatandaşların ‘idam isteriz’ şeklinde slogan atması üzerine bu konuda değerlendirmede bulunan Gümrükçüoğlu, “Bu konuda karar verecek olan Milletin idaresinin tecelli ettiği yer olan Meclisimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımız böyle bir karar çıkması durumunda altına imza atacağını ifade etmiştir. Milletin Meclisi, bu milletin taleplerine elbette kulak verecektir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci bir talimat gelinceye kadar meydanları asla terk etmeyeceklerini vurgulayan başkan Gümrükçüoğlu sözlerini özetle şu şekilde tamamladı: “Bu meydanlar milletin meydanlarıdır. Bu meydanlar demokrasi meydanlarıdır. İşte biz buradayız, hani FETÖ elebaşısı nerede? Hani darbeciler, hainler nerede? Cumhurbaşkanımız talimat verinceye kadar bu meydanları terk etmeyeceğiz. Bu mesele asla bir siyasi parti meselesi değildir. Bu mesele memleket meselesidir. Bu doğrultuda hareket eden tüm siyasi partilerimize, genel başkanlarımıza, partilerimizin il başkanlarına ve teşkilatlarına şükranlarımı sunuyorum.”

İlgili Haberler

Akçaabat 22. Müzik ve Halk Oyunları Festivali

İstanbul Temsilcisi

Doğanköy’den yaralımız var

Düzköy Temsilcisi

Ak Parti İl Kongresi Yapıldı

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com