Spor

Karadeniz'de yüksek gerilim!

Bir yanda Şenol Güneş yönetiminde zirveyi hedefleyen Trabzonspor, diğer yanda Schuster’le fırtına gibi esen Beşiktaş… Kilit bugün saat 19.00’da Avni Aker Stadı’nda çözülecek, kazanan lige verilecek araya rahat girecek.

Ve beklenen gün geldi. Şenol Güneş ile kabuk değiştiren ve sezona şampiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor, dünya yıldızlarını renklerine bağlayan Beşiktaş ile bugün karşı karşıya geliyor. İki taraf için de bu maçın anlamı büyük… Üst üste puanlar yitiren ev sahibi Trabzonspor, bu karşılaşmaya ‘çıkış maçı’ gözüyle bakıyor. Taraftarları önünde kazanmayı hedefleyen Karadeniz fırtınası, zaferden başka bir şey düşünmüyor.

Hakem Kuddusi Müftüoğlu
Beşiktaş’ta da durum pek farklı sayılmaz… Viyana’dan Rapid zaferiyle dönen Siyah-Beyazlılar, ligdeki zirve yarışında yara almak istemiyor. Bursaspor’un ardından ikinci sırada yer alan Kara Kartallar, kazanıp lige verilecek araya rahat girmenin hesaplarını yapıyor. Avni Aker Stadı’nda oynanacak zorlu 90 dakika, saat 19.00’da başlıyor. Hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun yöneteceği mücadele Lig TV’den naklen ekranlara geliyor

Trabzonspor
Onur
Serkan
Ceyhun
Egemen
Cale
Selçuk
Colman
Jaja
Engin
Umut
Teofilo
T.D: Şenol Güneş

Beşiktaş
Hakan
Hilbert
Zapotocny
İ.Toraman
İsmail
M.Aurelio
Ernst
Guti
Holosko
Yusuf
Bobo
T.D: Bernd Schuster

STAT: Avni Aker
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

İlgili Haberler

Selçuk Gidiyor Mu?

Konya ve Lazio Maçı Biletleri Satışa Sunuldu

Düzköy Temsilcisi

Fenerbahçe İle 107. Kez..

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com