Eğitimİlçemiz

İmam Hatip Ortaokulu’nun İsmi Belli Oldu.

duzkoy_imam_hatip_okulu

Önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci alımına başlayacak olan İlçemizdeki İmam Hatip Ortaokulu’nun ismi belli oldu. Okula Haçkalıbaba isminin verilmesi yönündeki talepler İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygun görülerek onaylandı.

2013-2014 eğitim öğretim döneminde öğrenci alımına başlayacak olan okulun adı “Düzköy Haçkalıbaba İmam Hatip Ortaokulu” oldu.

AKBULUT ATANDI…

İmam Hatip Ortaokulu yeni kurulduğu için, okulun kurucu müdürlüğüne Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ensar Akbulut atandı.

İlçemizde çeşitli görevlerde bulunan Akbulut’u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

ensar_akbulut

Ensar Akbulut kimdir?

1981 yılında Trabzon`un Akçaabat İlçesi’nde doğdu. İlköğrenimini A. Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu’nda, orta öğrenimini Akçaabat İmam-Hatip Lisesi’nde, yüksek öğrenimini 2004 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi’nde tamamladı. Bir süre özel sektörde görev yaptı. 2005 yılında Van`ın Gevaş İlçesi’ne öğretmen olarak atandı. Askerliğini de aynı yerde tamamladı ve 2007 yılında Düzköy Çayırbağı İlköğretim Okulu’na atandı. Bir süre Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatörü olarak görev yaptıktan sonra 2008 yılında Düzköy Halk Eğitimi Merkezi’ne müdür yardımcısı olarak atandı.

       Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 

İlgili Haberler

Aday Adayları Görevlerinden İstifa Etti

Havanı Al Havanı!!!

Düzköy Temsilcisi

Hocababa İsmi Düzköy’de Yaşayacak…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com