İlçemiz

İlçe Müftümüz Topcan’ın Kandil Mesajı…

İlçe müftümüz Ramazan Topcan Regaip Kandili münasebetiyle kandil mesajı yayınladı:

Regaib;Af Kapılarının Açıldığı Bir Gecedir.

Bu gece rahmet-i ilahiyyenin beşeriyet üzerine sağana sağanak indiği, birden yedi yüze kadar sevapların verildiği mübarek üç ayların ilk habercisi ve Kur’an ayı Ramazan-i Şerifin müjdecisi olarak idrak edeceğimiz mübarek Regaib Kandilidir.

Regaib Kandili, bitmeyen arzularımızın, tükenmek bilmeyen isteklerimizin, bizi esir alan aşırı tutkularımızın muhasebesini yapmamız için Rabbimizin bize lütfettiği mübarek bir gecedir.

“Rağbetiniz sadece Rabbinize olsun” ilahi fermanıyla Rabbimizin kendine davet ettiği beşeriyete af kapılarının açıldığı bir gecedir.

Öyleyse bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, aramızdaki çekişmeleri,kırgınlıkları ve şahsi menfaat hesaplarını bir tarafa bırakıp, Yüce Dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik-beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterelim.  Sevgili Peygamberimiz (sav), duası ile rabbimize yalvaralım:  “Allah’ım! Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur.”

Bu duygu ve düşüncelerle Düzköy’lü hemşehrilerimizin başta olmak üzere aziz milletimizin, Âlem-i İslam ın ve personelimizin üç aylar ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu kutlu gecede Yüce Mevla’ya yapılan duaların, bütün insanlığın birliğine, beraberliğine ve hidayetine, vesile olmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör ve şiddetin sona ermesini diliyorum.

 

 

İlgili Haberler

Bakal İddialı

Düzköy Temsilcisi

Kız Teknik ve Meslek Lisesi İnternet Sayfası…

Düzköy Temsilcisi

Dikkat!!! Elektrik kesintisi yapılacak 

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com