Yerel

Giymek için çalmışlar!

TRABZON’UN Yenicuma Mahallesi’nde 3 ay önce girdikleri evde çalacak birşey bulamayınca iç çamaşırı çalarken yakalanan ve tutuklanan kadınlar mahkemede, “Evde çalacak bir şey bulamayınca sandıktaki iç çamaşırlarını aldık. Amacımız satmak değil giymekti. Bırakın bizi” şeklinde kendilerini savundu.

Trabzon’da yaklaşık 3 ay önce girdikleri evde para ve kıymetli eşya bulamayınca külot ve sutyen çalarken yakalanıp çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan kadınlar mahkemede hakime yalvardı. Trabzon’ un Yenicuma Mahallesi’nde hırsızlık amacıyla Kibar Bayram’a ait evin alt katındaki evlenme arifesindeki olan kızının evine girerek çeyiz sandığında bulunan külot ve sutyenleri çalan Meryem Ş., Gülcan E. ve Nazan K., adlı 3 bayan hırsız, mahallelilerin fark etmesi sonucu yakalanıp polise teslim edilmişti. Yaklaşık 3 ay önce gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen hırsızlık sabıkası 3 kadın zanlı, çıkarıldıkları Trabzon 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde kendilerini savundular.
Zanlılardan Meryem Ş., “Ekonomik durumumuz iyi değil, karnımızı doyuracak, üstümüze bir şeyler alacak paramız yok. Girdiğimiz evde alacak bir şey bulamayınca sandıktaki don ve sutyenleri aldık. Bunları satmak için değil giymek için almıştık. Bu yüzden 3 aydır cezaevinde yatıyoruz. Don ve sutyen yüzünden insan 3 ay cezaevinde tutulur mu? Bırakın bizi bir daha tövbe” diyerek hakime yalvardı.
Diğer tutuklu sanıklarında aynı şekilde ifade vermelerine rağmen mahkeme heyeti, daha önceden de sabıkaları olan kadınların tutukluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İlgili Haberler

Cumur'dan Açıklama…

Tonya Adliyesi Kapatıldı!!!

Düzköy Temsilcisi

Trabzon Kitap Fuarı…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com