Gündem

Düzköy Müftüsü vefat etti

Daha önce ilçemizde müftülük yapmış olan Ahmet Danışman vefat etti. 

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Araklı’da defnedilecektir. 

Son olarak Ankara – Haymana Müftülüğü görevinde bulunan Danışman bu görevinden emekliye ayrılmıştı. 

AHMET DANIŞMAN’I TANIYALIM

Ahmet DANIŞMAN Trabzon İli Araklı İlçesi Halilli Köyünde 1952 yılında doğdu. Evli ve beş çocuk babası. İlkokulu kendi köyümde okudu. İlkokuldan sonra birkaç sene Kur’an Kurslarında Arapça ve Kur’an-ı Kerim öğrenimi gördü.
1974 yılında Trabzon İmam-Hatip Okulundan mezun oldu. 25.01.1975 tarihinde Rize Merkez Pehlivan mahallesinde İmam-Hatip olarak görev yapmaya başladı. 1976 yılında Kayseri İlahiyat Yüksek İslam Enstitüsünü kazandı. Aynı yıl Kayseri İl Müftülüğü’nün açmış olduğu İmam-Hatiplik sınavını kazanarak Kayseri İli Merkez Gömeç Köyünde İmam-Hatip olarak görev aldı. Yüksek tahsilini İmam-Hatiplik yaparak bitirdi.

           

1987 yılında Tunceli İli Nazimiye İlçesine Müftü olarak atandı. 01.04.1988-01.04.1994 yılları arasında B.Almanya’nın Coburg şehrinde 6 yıl Din Görevlisi olarak görev yaptı.
Yurtdışı görevinden döndükten sonra önce Nazimiye İlçesinde 2 yıl, Giresun İli Çanakçı İlçesinde 3 yıl, Trabzon İli Düzköy İlçesinde 6 yıl, Trabzon Sürmene İlçesinde 8 yıl Müftülük görevi yaptıktan sonra 03.10.2012 tarihinde Ankara İli Haymana İlçesinde Müftülük görevine başladı. 

Bu görevinden emekliye ayrıldı. 

İlgili Haberler

Rusya İşgal Hazırlığında

Düzköy Temsilcisi

Her 4 Kişiden Biri Bu Filmi İzledi

AK Parti İstanbul’un tüm ilçelerinde seçime itiraz edecek

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com