İlçemiz

Cevizlik İlköğretim Okulu Dergi Çalışmaları…

cevizlik_ilkokulu_k

 

Sayın Cevizlik İlkokulu Mezunları;

    Okulumuzca bir dergi çalışması yapılmaktadır. Bu dergi 1967 den 2013 yılına kadar okulumuzdan mezun olmuş bütün öğrencilerin ve görev yapmış bütün öğretmenlerin bilgilerini içerecektir. Mezunların okul numaraları, sınıf arkadaşları, o zamanki vesikalık fotoğrafları, o zamanlarda çekilmiş toplu fotoğraflar, o günlere ait anılar ve şimdiki iletişim bilgileri yer alacaktır. Okulumuzca yapılan sosyal etkinliklerle ilgili bilgi ve fotoğraflar bulunacaktır. Okulumuz mezunlarından eğitim, ticaret v.b. yönüyle öne çıkmış mezunlarımız ile ilgilide bilgiler bulunacaktır. Aynı şekilde öğretmenlere ait iletişim bilgileri, fotoğraflar ve anılar yer alacaktır. 

    Yapılan bu çalışmanın amacına ulaşması için sizlerde bulunan okulumuzdaki arkadaşlarımızla veya öğretmenlerimizle olan fotoğraflarınızı bize göndermenizi rica ederim. Gönderecek olduğunuz fotoğraflar size iade edilecektir. Ayrıca okulumuzdaki günlerinize ait öğretmenlerle veya arkadaşlarınızla ilgili anılarınızı bize iletirseniz dergiyi daha anlamlı hale getirmiş oluruz. Gönderecek olduğunuz anılarınızla ilgili düzenlemeleri biz de yapabiliriz.

Dergi ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için Okulumuz Müdür Yetkili Öğretmeni ve mezunu İkram KANDEMİR’i arayabilirsiniz. Anılarınızı ve fotoğraflarınızı okulumuz adresine,aşağıdaki mail adresine gönderebilirsiniz. Fotoğraf ve anı yazılarını 08/05/2013 Pazartesi gününe kadar gönderirseniz dergimize ekleyebiliriz. Bu haberi mezun arkadaşlarınıza iletirseniz dergi daha güzel olur.


İlginiz için teşekkür ederim.

ikram_kandemir

 

İKRAM KANDEMİR

İLETİŞİM: GSM: 0 505 7671012    E-POSTA: ikram-61@hotmail.com

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

HEYELAN NEDENİYLE YOL KAPANDI

Düzköy Temsilcisi

Minikler Sahnede…

Düzköy Temsilcisi

Avcı Hayatını Kaybetti

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com