İlçemiz

Baykan, Başkan Yardımcısı Oldu

İlçemizin yetiştirdiği değerlerden Sağlık-Sen Trabzon Başkanı sayın İdris BAYKAN kardeşimiz yapmış olduğu başarılı çalışmalarının meyvesini almaya başladı. 11 Ocak 2015 tarihinde Ankara da yapılan Sağlık- Sen Kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçilen İdris BAYKAN, Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya’nın yerine, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. Düzköy Haber olarak Değerli Hemşerimize yeni görevinde başarılar dileriz.

idris_baykan_sagliksen

Hemşerimiz İdris Baykan’ı Tanıyalım:
5 Haziran 1977 tarihinde İlçemiz Cevizlik mahallesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Düzköy de tamamladı. Evli ve 3 çocuk babası olan BAYKAN, Adnan Menderes Üniversitesinde Sağlık Yöneticiliği, Karadeniz Teknik Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği bölümlerini başarıyla tamamladı.
Jeoloji Mühendisliği odası yönetim kurulu üyeliği devam eden BAYKAN, daha önce Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Fatih Devlet Hastanesi Müdürlüğü ve Sağlık-Sen Trabzon Şube Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulundu.

İlgili Haberler

İlçemize Anadolu Lisesi Açılıyor…

Düzköy Temsilcisi

Havva Akkaya Vefat Etti!!!

Düzköy Temsilcisi

Şike Anıtı Düzköy’e mi Yapılacak?

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com