Yerel

Başbakan Trabzon’da

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan dün akşam saatlerinde Trabzon’a geldi.

Beraberinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Trabzon’a gelen Başbakan Erdoğan’ı, havalimanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve milletvekilleri karşıladı.

Bir dizi ziyaretler için Trabzon’a gelen Başbakan Erdoğan, bugün saat 12:00’de Trabzon Meydan Parkı’nda düzenlenecek olan mitingde halka seslenecek. Ayrıca çeşitli tesislerin toplu açılışını da gerçekleştirecek olan Erdoğan, daha sonra Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katılacak.

Bugün akşam Trabzon Valiliği’nin Akçaabat İlçesi’nde vereceği akşam yemeğinde sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile buluşacak olan Başbakan Erdoğan, pazar günü de Akyazı Sahili’nde dolgu sahası üzerinde 40 bin seyirci kapasiteli stadyum ve spor tesisinin temelini atacak. Ardından Vakfıkebir ve Araklı ilçelerinde temel atma törenlerine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde de Trabzon’dan ayrılacak.

İlgili Haberler

Akçaabat’a Alibeyoğlu Vekalet Edecek

Düzköy Temsilcisi

Atama Karmaşası…

Trabzon’da yatırım seferberliği!

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com