Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibi ile 106. kez karşı karşıya gelecek.

13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan rekabette, Trabzonspor’un 37, Fenerbahçe’nin 40 galibiyeti bulunuyor. 28 maçta ise eşitliği bozan taraf olmadı. Fenerbahçe’nin attığı 127 gole Trabzonspor 124 golle cevap verdi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında ligde oynanan müsabakalarda ise Trabzonspor’un 22 Fenerbahçe’nin ise 30 galibiyeti var. 23 karşılaşmada ise taraflar eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin ligdeki 97 golüne, Trabzonspor 83 golle yanıt verdi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon’da oynanan resmi ve özel 42 maçta üstün olan taraf bordo-mavili takım oldu. İki takım arasında Trabzon’da yapılan maçlarda bordo-mavili takım 20 galibiyeti bulunurken Fenerbahçe 12 galibiyet elde etti. 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavili takımın attığı 43 gole sarı-lacivertli takım 36 golle yanıt verdi.

İlgili Haberler

TRABZONSPOR’UN CEZASI BELLİ OLDU

Düzköy Temsilcisi

N’Doye Trabzonspor’da…

Düzköy Temsilcisi

Trabzonspor’da Sosa ve Burak kararı!

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com