Yerel

Ak Parti Trabzon Seçim Startını Veriyor

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday tanıtım toplantısıyla alakalı yazılı açıklama yaptı.

Toplantıyı 19 Mayıs Spor Salon’unda bugün saat 14:00’da şölen havasında gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Revi, “Genel Merkezimiz tarafından 49 aday adayı arasından 6 adayımız belirlendi. Adaylarımızın her biri siyaset arenasında tecrübeye sahip ve kamuoyu tarafından kabul görmüş isimlerden oluşuyor. Yarın gerçekleştirecek olduğumuz toplantıyla birlikte 7 Haziran genel seçimleri için daha aktif bir şekilde sahada olacağız.” diye konuştu.

Revi, Ak Parti’nin aday listesinin kesinleşmesinden sonra Trabzon halkından son derece olumlu sinyaller aldıklarını, bütün parti dinamiklerinin birlik beraberlik içinde olduğunu belirterek “Pazar günkü aday tanıtım toplantımız 6-0 hedefimizin de startı olacak.” dedi. Türkiye’nin yeni bir düzene yeni bir anlayışa yeni Türkiye’ye doğru rota kırdığını ifade eden Revi, “Trabzon bu yepyeni Türkiye’ye 6 Milletvekilinin de 6’sını Ankara’ya göndererek desteğini verecektir.” şeklinde konuştu.

Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin belirledikleri programlarla çalışmaları yürüteceklerini ifade eden Başkan Revi, “İl SKM ve İlçe SKM’lerimizin koordineli bir şekilde belirleyecekleri programlar çerçevesinde, 18 ilçemizde mahalle mahalle vatandaşımızın kapısına gideceğiz. Milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla, vatandaşlarımıza neler yaptığımızı anlatıp onlardan 7 Haziran genel seçimlerinde ‘Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa’ hedefimiz için destek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Yayla Şenlikleri İptal Edildi!!!

Düzköy Temsilcisi

Trafik Kazası: 1 Ölü

Düzköy Temsilcisi

Yürütmeyi Durdurma Kararı Verildi!!!

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com