Spor

900 TL’ye maç bileti!

Konyaspor, Trabzonspor maçı öncesinde rakip takım taraftarlarına ayrılan biletlerin fiyatları olay yarattı. PFDK’dan ceza alan ve seyircisiz oynayacak olan Konyaspor, Trabzonspor taraftarına 900 TL bilet fiyatı belirledi.

Konyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “PFDK’nın kararı sonrası taraftarlarımızın cezalı olduğu için giremeyeceği karşılaşma için misafir kulübe uygulanacak bilet fiyatı 900 TL olarak belirlendi” denildi.

Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ila Paris Saint Germain arasında Nou Camp’ta oynanacak 4-0’ın tarihi rövanşı öncesinde bilet fiyatları 389 TL’den başlarken, Konyaspor’un 900 TL kararı çarpıcı bir gelişme olarak gündem yarattı.

Konyaspor yönetiminin, Trabzonsporlu taraftarlara uyguladığı 900 TL’Lik fiyat, sosyal medyada bordo-mavililerin tepkisine yol açtı. Ayrıca 900 TL’Lik bilet fiyatı belirleyen Konyaspor, TFF’den ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesine göre fahiş fiyat uygulayan kulüplere 100 bin TL para cezası veriyor. Konyaspor’un Trabzonspor’a 900 TL bilet fiyatı belirlemesinin ardından Konyaspor’un PFDK’ya sevk edilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

1461 Trabzon:2 Galatasaray:1

Düzköy Temsilcisi

Şenol Güneş Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

İstanbul Temsilcisi

Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com