Spor

Zağnosspor’da toplu imza töreni

Trabzon 1. Amatör Küme’de yeni sezonda mücadele edecek olan ekibimiz, kadrosuna kattığı futbolculara kulüp binasında imza töreni düzenledi. 9 futbolcu transfer eden, 2 futbolcuyla da sözleşme yenileyen kulübümüz, yeni sezon öncesi kadrosunu sil baştan kuruyor.
Kadrosuna kattığı 9 oyuncuya Kulüp Başkanımız Tuna Taşkın, Asbaşkan Ünal Şen ve Futbol Şube Sorumlusu Kadir Şahintürk’ün katılımıyla kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekibimiz, geçen sezon kadrosunda bulunan 2 oyuncuyla da sözleşme yeniledi.

Zağnosspor, Beşikdüzüspor’dan forvet Ediz Kalyon, stoper Cevdet Sevgi ve sağ bek Murat Kemal Genç, Hekimoğlu Doğanspor’dan ortasaha oyuncuları Gürkan Gür ve Oğuz Şenoğlu, Erciş Belediyespor’dan Okan Demir, Yolspor’dan Emre Aydoğan, Düzköyspor’dan defans Ali Kemal Hayal ve Trabzon Kanuni FK’dan orta saha oyuncusu Cemal Öztürk’ü renklerine bağladı. İç transferde ise defans oyuncusu Doğan Üstün ve ortasaha oyuncusu Metehan Kurt ile sözleşme yeniledi.

TAŞKIN: “SAVAŞAN VE PAYLAŞAN TAKIM”

İmza töreninde açıklamalarda bulunan kulüp başkanımız Taşkın, oyunu paylaşan ve savaşan bir takım kurmak istediklerini belirterek; “Zağnosspor’u yeniden ayağa kaldırmak için olan gücümüzle çalışıyoruz. Geleceği de düşünerek genç ve savaşan oyuncuları kadromuza dahil ediyoruz. Ayağı yere basan, karakterli, hırslı ve başarıya aç oyunculardan kurulu bir kadromuz olacak. Bu oyuncuların yanına tecrübeli birkaç oyuncu takviye ederek kadromuza şekil vermiş olacağız. Camiamıza yeniden başarılar kazandırabilmenin yolu yönetim, takım ve taraftar bütünleşmesinden geçiyor. Bu bütünleşmeyi en güzel şekilde sağlayıp, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler

75. Randevu

Düzköy Temsilcisi

Bursaspor 0-2 Trabzonspor

İstanbul Temsilcisi

Konya ve Lazio Maçı Biletleri Satışa Sunuldu

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com