Yerel

Yollara 43 bin 688 Metreküp Beton Serildi

2015 yılı sonuna kadar 20 milyon TL’lik yol betonlaması gerçekleştirecek olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şimdiye dek yollara 43 bin 688 metreküp beton serdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “20 milyonluk beton, 30 milyonluk asfalt, bu yıl yollarımıza toplamda 50 milyonluk yatırım yapıyoruz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol betonlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde 20 milyon TL’lik yol betonlaması yapmak hedefiyle başlattığı program çerçevesinde şimdiye dek 43 bin 688 metreküplük yol betonlaması gerçekleştirildi. Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, betonlama çalışmalarının belirlenen program dâhilinde aralıksız olarak sürdürüldüğünü kaydederken, “Sezon başında 20 milyon TL’lik yol betonlaması yapma hedefi belirledik. Bütçemizi ayırdık ve ihalelerimizi gerçekleştirdik. Bu parayı tüm ilçelerimize daha öncesinde İl Özel İdare döneminde uygulanan kriterleri de göze alarak adilane şekilde bölüştürdük. Aciliyet durumunu göz önüne alarak ilçelerimizde betonlanacak olan yollarımızı belirledik. Şimdiye dek 43 bin 668 metreküp yol betonlaması yaptık. Çalışmalarımız süratle devam ediyor. Mevsim sonunda hedefimizin yüzde 100’ünü gerçekleştirmiş olacağız” dedi. 20 milyon TL ile, sezon başında belirlediğimiz hedeften daha fazla yol betonlaması yapacağımızı ifade edebilirim” diye konuştu.

DSC_4229

GÜMRÜKÇÜOĞLU: BU YIL YOLLARA 50 MİLYON TL SERİYORUZ
Büyükşehir Belediyesi olarak 20 milyon TL’lik yol betonlamasının yanında Trabzon il genelinde 30 milyon TL’lik de asfaltlama çalışması yapmakta olduklarını hatırlatan Gümrükçüoğlu sözlerini özetle şu şekilde tamamladı: “Böylece 2015 yılı içerisinde yollarımıza toplamda 50 milyon TL’lik yatırım yapmış olacağız. Bu çalışmalarımız her yıl tekrarlanacak. Trabzon, coğrafi yapısı nedeniyle ülkemizin en fazla yol ağına sahip olan ili. Bu şekilde her yıl gerçekleştirecek olduğumuz çalışmalarla ilimizdeki yol sorunlarını büyük ölçüde ortadan kaldırmış olacağız” diye konuştu.

MAHALLE MUHTARI: BÜYÜKŞEHİR SORUNLARIMIZI ÇÖZÜYOR
Uygulanan program çerçevesinde Maçka ilçesinin Temelli Mahallesi’nde de betonlama çalışması yapıldı. Mahallenin Meyvelik mevkiindeki çalışma vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken mahalle muhtarı Mustafa Uzun, yıllardır büyük bir sorun olan yola Trabzon’un büyükşehir olmasıyla çözüm bulunmasının sevincini yaşadıklarını ifade etti. Muhtar Uzun, “Bu çalışmaya aşırı derecede ihtiyaç duyuyorduk. Özellikle yağmur yağdığında yolumuz çok kötü oluyordu. Yoldaki sorunlar nedeniyle araçlarımız hasar görmekte, insanlarımız çile çekmekteydi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na bu hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Köyüm adına, mahalle halkım adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Yaylada Ölü Bulundu…

Düzköy Temsilcisi

Tonya Belediyesi’nde Şok!!!

Düzköy Temsilcisi

Çamur Atölyesi Trabzon’da!

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com