Eğitim

YGS öncesi öğrencilere moral desteği

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Giriş Sınavı (YGS) öncesi öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla seminer programları düzenleyecek.

 

Büyükşehir Belediyesinin YGS-LYS Destekleme Kursunda eğitim gören öğrenciler ile il genelinde sınava girecek öğrencilerin katılabileceği seminer 7 Mart Salı günü 13.00-15.00 saatleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yapılacak. Kişisel Gelişim Uzmanı İlke Yoloğlu tarafından verilecek seminer ile öğrencilerin motivasyonlarını artırarak zinde olmalarına yardımcı olmak, sınav stresini yenmelerini sağlamak ve öğrencilere başarılı olabilmelerinin ipuçlarının verilmesi hedefleniyor.

 

Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği ve Araklı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen YGS-LYS Destekleme Kursunda eğitim gören öğrencilerin yanı sıra sınava girecek diğer öğrenciler için Araklı’da da seminer gerçekleştirilecek. İlke Yoloğlu tarafından verilecek seminer 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da Araklı Halk Eğitim Müdürlüğü konferans Salonu’nda yapılacak.

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi YGS-LYS Destekleme Kursunda eğitim gören öğrencilere yönelik hızlandırılmış eğitim programı düzenlenecek. 6-7-9 Mart tarihlerinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yapılacak birleştirilmiş eğitim programı ile hızlandırılmış olarak konu tekrarları yapılacak. Bu eğitim programlarından il genelinde sınava girecek tüm öğrenciler yararlanabilecek.

İlgili Haberler

Doğa Kampı’nda İftar

Düzköy Temsilcisi

Öğretmen Adaylarına Müjde

Düzköy Temsilcisi

Öğrencileri Tehdit Eden Zararlı Alışkanlıklar

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com