Spor

Ve Sümer Ayrıldı…

 

 

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Özkan Sümer’le yolların ayrıldığı belirtildi. Yapılan açıklama şu şekilde;

“Kulübümüzün bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen, bordo mavili renklere futbolcu, teknik adam ve başkan olarak üstün hizmetlerde bulunan Sayın Özkan Sümer’le mevcut görev tanımı içerisinde yollarımızın ayrılması konusunda karara varılmıştır.

Sayın Özkan Sümer sadece Trabzon futbolunun değil, ülke futbolunun  özellikle de  altyapının duayeni olmuş değerli bir spor adamıdır.  Bu vesileyle yönetim kurulumuz,  Trabzonspor camiası adına Sayın Sümer’i değerli hizmetlerinin anısına verilecek bir plaketle uğurlamayı uygun görmüş, ancak bu talebimiz kendisi tarafından olumlu karşılanmamıştır.

Trabzonsporumuz’un en önemli değerlerinden biri olarak gördüğümüz Sayın Özkan Sümer’le bugünkü sorumluluk sınırları içerisinde yollarımızı ayırsak da bundan böyle değerli fikirlerinden faydalanmak istediğimizin bilinmesini  isteriz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak Trabzonspor camiası adına Sayın Sümer’e kulübümüze üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.”

 

 

İlgili Haberler

Yasin ve Soner İmzaladı…

Düzköy Temsilcisi

Yabancı Sınırlaması Kalktı!!!

İstanbul Temsilcisi

Trabzonspor-Sivasspor

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com