İlçemiz

Varlıbaş’ta Düzköy Günleri…

 

Düzköy İlçesi Yöresel Ürünlerin Tanıtım Sergisi Varlıbaş AVM’de 03-04 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Düzenlenen tanıtım sergisine Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, İlçemiz Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Selim ÇELENK, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Daire Amirleri,Köy ve Mahalle Muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Dr. Kızılcık, serginin açılışına zemin hazırlayan Varlıbaş AVM yöneticilerine teşekkür etti. Vali Kızılcık, medeniyetlerin beşiği olan ülkemizin Avrasya kıtasında bulunduğunu, tarihi ve turizm alanlarının değerlendirilerek turizm gelirlerinin artırılması gerektiğini söyledi. Bu bağlamda kültürün ve tarihin gelecek kuşaklara aktarılması için yapılan tüm projelere destek vereceklerini ifade etti.

 

İlçemiz Kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU’da; asırlardan beri bin bir emek ve meşagatle geliştirdiğimiz, hayatımızın ve tabiatımızın ayrılmaz bir parçası olan kültürel ve tarihi zenginliklerimizi yaşatmak, tanıtmak ve gelecek kuşaklara aktarmak milli bir vazife olduğu gibi aynı zamanda, milletimize karşıda bir vefanın gereğidir. Bu tanıtım sergisinin düzenlenmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanlarımız, Köy ve mahalle muhtarlarımız, Halk Eğitim Müdürümüz ve çalışanlarına vatandaşlara ve bu ortamı bizlere sunan Varlıbaş AVM’nin Yöneticilerine teşekkür ederek kendilerine Düzköy Foklorik Bebeği takdim etti.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Havva Kalkuz Vefat Etti…

Düzköy Temsilcisi

Çayırbağı 3.Patates ve Mısır Festivali

İstanbul Temsilcisi

Yeni Kaymakamımız Görevine Başladı

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com