Yerel

Vakıfbank’ta su faturası ödeme dönemi başladı

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) ile Vakıfbank arasında imzalanan protokol gereğince Trabzonlular tüm Vakıfbank şube ve ATM’lerinden su faturası ödemelerini rahatlıkla yapabiliyor; Vakfıbank’a otomatik su faturası ödeme talimatı verebilen Trabzonlular, internet bankacılığı üzerinden de ödemelerini rahatlıkla gerçekleştirebiliyor.

ANLAŞMALI BANKA SAYISI 8’E ÇIKTI

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, su faturası ödeme konusunda Trabzon halkına kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Daha önce Kuveyt Türk, Halk Bankası, Şekerbank, Akbank, Yapıkredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası ile anlaşarak su faturası ödeme noktasında vatandaşlara önemli kolaylıklar sunan TİSKİ, anlaşmalı bankalar kervanına Vakıfbank’ı da ekledi. Trabzonlular artık diğer anlaşmalı bankalarda olduğu gibi Vakıfbank’a su faturalarının ödenmesi için otomatik ödeme talimatı verebilecek, ülke genelindeki tüm Vakıfbank şube ve ATM’lerinden su faturası ödemesi yapabilecek ve internet bankacılığı üzerinden su faturası ödeme işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecek.

SU FATURALARI PTT’DE ÖDENEBİLİYOR

Trabzonlular, bu ödeme yöntemlerinin dışında il genelinde 65 noktada bulunan PTT Bank ödeme noktalarında da su faturalarını rahatlıkla ödeyebiliyor. Ayrıca tüm ilçelerde bulunan TİSKİ şeflikleri ve TİSKİ Genel Müdürlüğü’ndeki gişelerde su faturası ödemeleri, diğer ödeme yöntemlerinde olduğu gibi masrafsız olarak gerçekleştiriliyor.

SU FATURASINA TAKSİT İMKANI

TİSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara ayrıca su faturasına taksit imkanı sunuyor. Tüm bankalara ait kredi kartları ile su faturası ödemesi gerçekleştirilebilirken; Vakıfbank ve Yapıkredi’ye ait World Kart’a 2+3 taksit, Halk Bankası’na ait Paraf Kart’a 3 ve Garanti Bankası’na ait Bonus Kart’a (100 TL üzeri ödemelerde) 3 taksit imkânı sunuluyor.  

İlgili Haberler

Kanserle mücadele ediyordu

Düzköy Temsilcisi

Akyazı’da kaza : 1 ölü

Düzköy Temsilcisi

Düzköy CHP’de Oylama Sonuçları

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com