Spor

TS İlk Peşinde…

Trabzonspor, Uefa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün deplasmanda Portekiz’in Benfica takımı ile karşılaşacak.

Portekiz’in Lizbon şehrindeki Estadio da Luz’da oynanacak ve TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Stephan Studer yönetecek. Studer’in yardımcılıklarını Manuel Navarro ve Sandro Pozzi yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniel Wermelinger.

Maç D-Smart Euro Futbol (82) kanalından canlı olarak yayınlanacak. Aynı anda HD4 Men kanalından da HD olarak izlenebilecek.

Şenol Güneş, sakatlıkları bulunan kaleci Onur, Eren, Murat Tosun ve Tayfun’un yanı sıra Sercan ile Mehmet Çakır’ı 21 kişilik futbolcu kadrosuna almadı.

Takımımız, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 20 maç, UEFA Avrupa Ligi’nde 44 maç, Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda 12 maç ve UEFA Intertoto Kupası’nda ise 8 maç oynadı.

Karadeniz ekibi, Avrupa kupalarında yaptığı 84 maçta, 32 galibiyet, 18 beraberlik ve 34 yenilgi aldı. Bordo-mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 117 gol atarken, kalesinde 126 gol gördü.

İlgili Haberler

Henrique Hayat Veriyor

Düzköy Temsilcisi

Trabzonspor İtalya’ya Elendi…

Düzköy Temsilcisi

Trabzonspor’a Ağır Ceza…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com