FeaturedSpor

Trabzonspor’da 4 aday var: Favori Tamer Tuna

Trabzonspor’da geçen sezon ligin bitimine bir hafta kala takımın başına getirilen Eddie Newton ile üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası yollar ayrıldı. Başakşehir ve Fenerbahçe yenilgilerinin ardından 3-1 öne geçilmesine rağmen 4-3 kaybedilen Kasımpaşa karşılaşmasıyla kredisini tüketen İngiliz hocaya dün sabah görevine son verildiği tebliğ edildi. Trabzonspor, KAP’a yaptığı açıklamada Newton’un 333 bin Euro’luk alacağının ödeneceğini bildirdi.

TAMER TUNA İLE TEMASA GEÇİLDİ

Trabzonspor’da teknik adam arayışları başlarken, gündeme birçok isim geldi. Adaylar arasında Tamer Tuna, Mustafa Reşit Akçay, Fatih Tekke ve Şota Arveladze var. Adayların içinde 44 yaşındaki Tamer Tuna’nın bir adım öne çıktığı öğrenildi. Abdullah Avcı da adaylardan biriydi ancak deneyimli çalıştırıcının, kendisini iyi bir proje öneren Antalyaspor ile anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

TAKIMI DERELİOĞLU ÇALIŞTIRDI

Newton ile yolların ayrılma kararının kesinleşmesinin ardından 10.30’da yapılması planlanan antrenman 15.30’a ertelendi ve takımı çalıştırma görevi de futbolcu izleme komitesi direktörü İhsan Gündüz Derelioğlu’na verildi.

Derelioğlu da antrenman öncesi futbolcular ile bir toplantı yaparak bu geçiş dönemini en iyi şekilde atlatacaklarını söyledi.

İlgili Haberler

Beşiktaş-Trabzonspor

Yeni dönem başladı

İstanbul Temsilcisi

Tek Hedef Galibiyet…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com