Spor

Trabzonspor Gümüşhanespor maçı ne zaman hangi kanalda?

Bordo-mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gümüşhanespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. İşte TS Gümüşhanespor maç saati..

Trabzonspor Gümüşhanespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda, 1 Aralık Perşembe günü sahasında Gümüşhanespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Bordo-mavili ekip, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk 20 dakikası basına açık antrenman gerçekleştirdi. Karadeniz ekibinde oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Mustafa Akbaş katılmazken, Güray, Bero ve Castillo, takımdan ayrı salonda çalıştı.

Trabzonspor Gümüşhanespor maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor ile Gümüşhanespor arasında oynanacak H Grubu mücadelesi saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi genç hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Trabzonspor ile Gümüşhanespor arasında oynanacak mücadele A2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlgili Haberler

Marko Marin Trabzonspor’da

Düzköy Temsilcisi

Konya Maçı Biletleri Satışta…

Trabzonspor’da Yeniden Seçim Yapılacak

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com