Yerel

Trabzon Belediyesi'nde Araç Takviyesi

Trabzon kaliteli ve daha hızlı asfalt sermek için lastik tekerlekli silindir aracı aldı.

Trabzon Belediyesi serdiği asfaltın kalitesini artırmak amacıyla makine parkında bulunmayan lastik silindirli yeni bir araç aldı. Şimdiye kadar asfaltlama çalışmalarında kullanılan demir bandajlı sıkıştırma aracı ile birlikte asfaltlama çalışmalarında kullanılacak lastik tekerlekli silindir aracı sayesinde serilen asfaltın kalitesi de artırılmış oldu.
Lastik silindirli sıkıştırma aracı ilk olarak belediye tarafından Bahçecik-Erdoğdu arasında yapılan asfalt çalışmalarında hizmet vermeye başladı. Öte yandan belediye makine parkına yeni demir silindirli bir araç daha alan belediye asfaltlama çalışmalarının daha hızlı bir şekilde sürdürülmesini amaçladı.
Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç şimdiye kadar belediyenin makine parkında lastik tekerlekli sıkıştırma aracının bulunmamasının çok büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, ” Daha hızlı ve kaliteli asfalt sermek amacıyla makine parkına lastik tekerlekli araç aldık. Trabzon Belediyesi’nde uzun yıllardır lastik tekerlekli silindir sıcak karışım asfalt sıkıştırmasında kullanılmamaktaydı. Bu teknik olarak çok büyük bir eksiklikti. Lastikli silindirler aşağıdan yukarıya doğru sıkıştırarak
yoğurma sistemiyle çalıştığından demir bandajlı silindirin ortaya çıkardığı kabuklaşmayı da önlemektedir. Lastikli silindirle yapılan sıkıştırma çok verimli olmaktadır. Bundan sonraki tüm asfaltlama çalışmalarımızda lastikli ve demir bandajlı silindiri kullanarak daha kaliteli asfalt yapma imkanına kavuşacağız. Bunun yanında demir bandajlı bir silindiri daha makine parkımıza kazandırdık. Her iki makine ile daha hızlı bir şekilde soğuma olmadan sıcak karışımı serme imkanına kavuştuk. Kış aylarında soğuma
nedeniyle duran asfalt çalışmalarını bu makinelerimiz sayesinde Aralık aynını sonuna kadar devam ettirebileceğiz. Belediyemiz makine parkına böylesine önemli bir aracın kazandırılmasında verdiği destekten dolayı Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Trabzon Yiğitlerin Yuvasıdır

Düzköy Temsilcisi

Türkiye’nin suç haritasına Trabzonspor ayarı!

İstanbul Temsilcisi

Temayülde Öne Çıkanlar

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com