Yerel

Tonya yasa boğuldu

Trabzon’un Tonya ilçesindeki bir düğünden dönen minibüs Düzköy İlçesi Şoroğma Yayla yolunda şarampole yuvarlandı. Kazada iki kişi hayatını kaybederken, 10 kişi yaralandı.

Tonya’dan Derinoba Yaylası’na gitmekte olan minibüs Düzköy İlçesi Şoroğma Yaylası’nda kaza yaptı. Şoroğma Yaylası’nda yoldan çıkan araç uçuruma yuvarlandı. İskenderli Mahallesi’ndeki bir düğüne katıldıktan sonra yaylaya giden yolcuların bindiği minibüs kaza yaptı. Minibüsün yaklaşık 200 metre uçuruma yuvarlandığı bildirildi. Yoğun sisin kazaya neden olduğu sanılıyor.

Edinilen bilgilere göre Tonya ilçesinde bir düğünden dönen Ali Yılmaz idaresindeki 61 S 3584 plakalı minibüs, yayla yolunda aşırı sisin de etkisiyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Yaklaşık 200 metrelik uçuruma sürüklenen araçta 65 yaşındaki Nazire(Aşikar) Birinci ile 52 yaşındaki Yadigâr Birinci adlı kardeşler hayatını kaybederken, sürücü Ali Yılmaz ile araçta bulunan Zeynep Öztürk, Hatice Öztürk, Hayrali Öztürk, Fatma Öztürk, İlayda Öztürk, Handan Öztürk, Ayhan Sağlam, Muhammet Sağlam ve Mustafa Siyah ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Yakçukur Mahallesi nüfusuna kayıtlı 65 yaşındaki Nazire(Aşikar) Birinci ile 52 yaşındaki Yadigâr Birinci adlı kardeşler, İskenderli Mahallesi Turalı Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında aynı yerde toprağa verildiler.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler

Ak Parti’de Temayül Sonuçları

Düzköy Temsilcisi

YENİ VALİMİZ BELLİ OLDU

Düzköy Temsilcisi

Trabzon’da Kurban Alanı Hazır

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com