Yerel

Siyaset Akademisi Kayıtları Başladı…

Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bugüne kadar siyaset, tarih, ekonomi, kişisel gelişim ve daha birçok konuda binlerce kursiyere verdiği eğitimlerle marka haline gelen, “Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye; Yerel Yönetimler” eğitimleri için kayıtların başladığı duyuruldu.

Kayıtların 18 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtilirken, “16. Dönem Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye; Yerel Yönetimler” programı Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda yapılacak. Kayıt olmak isteyen adayların AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’na bizzat başvurmaları gerekiyor.

20 Eylül’de başlayacak olan Siyaset Akademisi’nde dalında uzman ptofesörler haftada 2 gün ders verecek. Program sonrasında katılımcılara sertifika verilecek.

 

İlgili Haberler

Tonya’da trafik kazası

Düzköy Temsilcisi

Elektrik Kesintisi…

Düzköy Temsilcisi

Trafik Kazası: 3 Ölü!!!

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com