Spor

Sadri Şener Gözaltında

Şike operasyonu kapsamında yeni dalga başladı! Emniyet güçleri bu sabah Sadri Şener, Levent Kızıl, Mümtaz Karakaya ve Serdar Kulbilge’yi gözaltına aldı!

ŞENER GÖZALTINDA
Sabah 07.30 sıralarında gözaltına alınan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Şener, burada sağlık kontrolünden geçirildi.
Trabzonspor Başkanı Şener, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Garaj kapısından içeri alınan Şener, burada yaptığı kısa açıklamada, “Konuyla ilgili bir bilgim yok, emniyette bana söyleyecekler” dedi.

3 GÖZALTI DAHA!
Operasyon kapsamında geçmiş dönemlerde Bursaspor başkanlığı da yapan Eski TFF Yöneticisi Levent Kızıl da gözaltına alındı.
Eski TFF Başkan Danışmanı Mümtaz Karakaya da gözaltına alınınan bir başka isimdi. Aynı zamanda Eski Ankaragücü Yöneticisi olan Mümtaz Karakaya Ankara’da gözaltına alındı ve sağlık kontrolünün ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul’a gönderildi.

Diğer yandan geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde forma giyen ve bu sezon başında Ankaragücü’ne transfer olan Serdar Kulbilge de gözaltına alındı. Karakaya gibi Ankara’da gözaltına alınan Serdar Kulbilge de sağlık kontrollerinin ardından İstanbul’a gönderildi.


İlgili Haberler

Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu!!!

Yabancı Sınırlaması Kalktı!!!

İstanbul Temsilcisi

Karabük'te Bir İlk Gerçekleşti!!!

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com