Yerel

Otomotiv Fuarı Kapılarını Açtı…

 

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde, 8. Trabzon Otomotiv, Ticari Araç ve Yan Sanayi Fuarı törenle açıldı.

Vali Kızılcık, açılışta yaptığı konuşmada, fuarın hem Trabzon hem de bölge açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, ”Dünyada rekabetçi, merkez ülke ve merkez kent olabilmek için bilimsel çalışmalara ciddi anlamda ihtiyaç var. Bu açıdan otomotiv sektöründe çalışmalar aralıksız sürüyor” dedi.

Trabzon’un her açıdan son yıllarda büyük gelişmeler kaydettiğini ifade eden Kızılcık, ”Trabzon’u fuar ve kongre merkezi haline getirebilmek için gayret içerisindeyiz. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız sürüyor” diye konuştu.

 

Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce ise konuşmasında, derneklerinin önemli misyonları arasında yer alan otomotiv fuarlarının, sektörlerinin devamının sağlanması açısından önem taşıdığını vurgulayarak, şunları kaydetti:  ”Fuarlar, sektöre enerji vermesinin yanında tüm markaların tüketiciyle buluşmasına ve sektörümüzün geniş kitlelere tanıtımına büyük katkı sağlıyor. 1990’lı yılların başında başlayan fuar çalışmaları, 1996-2011 yılları arasında toplam 1 milyon 550 bin metrekare fuar alanında 64 adet fuar ve 6.5 milyonu aşan ziyaretçiyle sektördeki son teknoloji ürünleri yakından görme imkanı sağlamıştır.”

Yaklaşık 30 firmanın katıldığı fuar, 10 Haziran tarihine kadar açık kalacak.

 

 

İlgili Haberler

Helvacı’da Trafik Kazası

Düzköy Temsilcisi

MHP'den Yerlice Eleştirisi…

İstanbul Temsilcisi

Akçaabat’ta trafik kazası

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com