Yerel

Masa tenisi ve bilek güreşi turnuvaları düzenlendi

Masa tenisi ve bilek güreşi turnuvaları düzenlendi

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenliyor. Ocak ayı içerisinde düzenlenen Kurtuluş Satranç Turnuvası’nın ardından bugünde Yomra Jimnastik Salonu’nda Kurtuluş Masa Tenisi Turnuvası’na start verildi. Ayrı ayrı yaş kategorilerinde sporcuların mücadele ettiği turnuvanın açılışını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gerçekleştirdi.

 

Açılış töreninde sporculara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Sizleri bu tatil gününde, sporun birer temsilcisi olarak burada görmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle düzenlenen turnuvaların barış ve kardeşlik içerisinde devam ettiğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Sizleri ‘kim galip gelirse gelsin hak eden kazansın’ anlayışında görmek bizleri çok mutlu ediyor. Hepinize, başta anneleriniz babalarınız olmak üzere öğretmenlerinize ve masa tenisi il temsilcilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

7. KURTULUŞ BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle ayrıca 7. Bilek Güreşi Kurtuluş Turnuvası’nı da düzenledi. Meydan Parkı’nda düzenlenen turnuvada genç bay ve bayanlar, büyük bay ve bayanlar ile engelli bay ve bayanlar kategorilerinde 75 sporcu mücadele etti. Turnuvada Bilek Güreşi Federasyonu Trabzon İl Temsilcisi Kerim Şevinç de hazır bulundu. 

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen turnuvalarda dereceye giren sporculara ödülleri 24 Şubat’taki Trabzon düşman işgalinden kurtuluşu kutlamalarında takdim edilecek. 

İlgili Haberler

SOYLU TRABZON’DA

Düzköy Temsilcisi

Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri…

Düzköy Temsilcisi

Kitap fuarına yoğun ilgi

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com