Yerel

KÖYDES'te Trabzon İlk Sırayı Aldı

Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için Türkiye Genelinde 520 Milyon TL. ödenek ayrıldı.Yatırıma ayrılan ödenekten en büyük payı Trabzon aldı.22 Milyon 737 Bin TL ile Türkiye genelinde ilk sırada Trabzon yer alırken 309 Bin TL ile Yalova en az payı alan il oldu.

KÖYDES Koordinasyon Toplantısı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında Valilik B Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Vali Kızılcık’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Aziz Mercan, İl Genel Meclisi Başkanımız Haydar Revi, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz  İbrahim Kul, Genel Sekreter Yardımcılarımız İhsan Üçüncü, Nurettin Tandoğan, Mali Hizmetler Müdürümüz Arslan Malkoç, Plan ve Proje Müdürümüz Rıfat Kul, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürümüz Dilaver Uzun ve  ilçe kaymakamları  katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık  Bu paranın aslan payı olan 22 Milyon 737 Bin TL Trabzon’a verildi. Buda bizi diğer illerin üzerine koydu. Bu kaynakları etkin olarak kullanmak bizim boynumuzun borcudur. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını bizlere teslim ediyorlar. KÖYDES’de hiçbir köyümüz susuz kalmasın ve köy yollarını da en iyi şekilde yapalım, büyük oranda da asfaltlayalım dedi.

İlgili Haberler

Ak Parti’de Temayül Sonuçları

Düzköy Temsilcisi

8. Trabzon Otomotiv Fuarı -FOTO GALERİ-

Düzköy Temsilcisi

Giresun, Trabzon ve Rizelilerin radar isyanı

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com