Spor

Konyaspor 1-2 Trabzonspor

Süper Lig’de 10. haftanın maçında Trabzonspor, Konyaspor’u deplasmanda mağlup etmeyi başardı ve lider Bursaspor’la aradaki farkı 1’e indirdi.

Bu sezon ligde fırtına gibi esen Trabzonspor, liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaştı. Bordo-Mavililer, cuma günü Bursaspor’un Fenerbahçe’yle berabere kalmasının ardından anlamı daha da artan Konyaspor mücadelesinde hata yapmadılar ve liderle aradaki farkı bie indirdiler.

Konya Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmaya etkili başlayan Trabzonspor, Burak Yılmaz’la girdiği pozisyonlardan yararlanamazken 30. dakikada Konyaspor’un golü geldi. Bir dömnem trabzonspor’da da forma giymiş olan Erdinç’in vuruşunda top ağlara gitti ve ev sahibi Konyaspor 1-0 öen geçti. Bu golün şokunu çabuk atlatan Bordo-Mavililer, 34’te Umut Bulut’un golüyle skora dengeyi geitdi. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci bölümünde oyunun mutlak hakimi olan Trabzonspor, 70’te Egemen’in kafa golüyle 2-1 öne geçti. 88. dakikada konyaspor’dan İbrahim Ege’nin kırmızı kart gördüğü maçta başka gol olmadı ve Trabzonspor 2-1’lik galibiyetle Bursaspor’a iyice yaklaşmış oldu.

Goller:

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xfhm6a_untitled_sport[/dailymotion]

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xfhec8_konyaspor-1-2-trabzonspor_sport[/dailymotion]

İlgili Haberler

Sebat, Süper Amatörde!!!

Düzköy Temsilcisi

Benfica 2 – 0 TS

İstanbul Temsilcisi

Trabzonspor’a Ağır Ceza…

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com