İlçemiz

Kaymakamımız’ın Çayırbağı Ziyareti…

 

Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu ve diğer kurum amirleri İlçemizdeki yardıma muhtaç aileleri yerinde görerek devletimizin imkanları doğrultusunda yardımlara devam ediyor.

Alibeyoğlu ve beraberinde bulunan, Çayırbağı Belediye Başkanı Hilmi Köroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şahin, Mal Müdür V. Elif Çepni, İlçe Hastanesi Başhekimi Yunus Bilge Özgür, İlçe Müftüsü Ramazan Topcan, Tarım ve Hayvancılık Müd.V. Özcan Yavuz , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ümit Akpınar, Çayırbağı Zeleha Mahallesi Muhtarı Turan Şahin ile birlikte Zeleha Mahallesi’ndeki aileleri ziyaret etti.

 

Öncelikli olarak Van’da yaralan Gazi İsmail Şahin’i evinde ziyaret ederek bir ihtiyaçlarının olup olmadığını öğrenen Alibeyoğlu, daha sonra beraberindeki heyet ile ev ziyaretlerinde bulunarak ihtiyaçlı ailelere kumanya bırakılmasını sağladı.

Köy kahvesinde de vatandaşlarla çay içip muhabbet eden Alibeyoğlu vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinleyerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ümit Akpınar’a gerekli talimatları verdi.

 

 

 

 

İlgili Haberler

Mehmet Akkaya Parkında Düzenleme

İstanbul Temsilcisi

Düzköy’de Yangın

Kuru vefat etti

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com