İlçemiz

Jandarma Takipte!!!

jandarma

Yayla mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Yaylamızda da inşaatlar hız kazanmaya başladı. Bir taraftan eski yapılan inşaatlar tamamlanmaya çalışılırken diğer taraftan yeni inşaatlar boy göstermeye başladı.

Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Yaylamızda yapılan inşaatları tespit etmek amacıyla bir çalışma başlattı. Tespiti yapılan inşaatlarla ilgili yasal işlemlerin yapılması için gerekli işlemler yapılırken bu inşaatların halen yapılmaya devam etmesi dikkat çekti.

Yaylamızdaki araziler her ne kadar vatandaşlarımız tarafından sahiplenmiş ve koruma altına alınmış olsa da neticede hazine arazisi olduğu için herhangi bir yapılaşma şu anda yasak, jandarma ekipleri tarafından tespit edilen inşaatlar yetkili mercilere bildiriliyor ve inşaat sahibi hakkında yasal işlemler yapılıyor. Fakat yasal işlemler yapıldığı halde inşaat durdurulmuyor. Mahkemeye taşınan olay neticesinde inşaatı yapan kişiye belli bir miktar para cezası kesiliyor. Vatandaşımız da inşaatını bitirdiği bu evde ikamet etmeye başlıyor. Kaçak statüde olan bu inşaata su, elektrik ve telefon hizmeti de veriliyor.

 

 

 

İlgili Haberler

Mutluluğunuz Daim Olsun…

Düzköy Temsilcisi

Kınaya Davet…

Düzköy Temsilcisi

Halk Eğitim sergisi yapıldı

Düzköy Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com