Sağlık

GSS borcu olanlar dikkat!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurarak gelir tespiti yaptıran Genel Sağlık Sigortalılarının gelir tespitine göre çıkan borçlarının peşin ya da ikişer aylık dönemler ödemeleri için başlatılan taksitlendirme süresinin sona erecek olması nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Kayış, belirlenen şartları taşıyıp gelir tespiti yaptıranlar için tanınan fırsatın 2 Kasım tarihinde sona ereceğini belirterek, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurup gelir tespiti yaptıran Genel Sağlık Sigortalıları, gelir tespitine göre çıkan borçlarının peşin ya da 2’şer aylık dönemler halinde. 6,9,12,18 ay taksitlendirme süresi 2 Kasım tarihinde sona erecektir. Verilen sürenin sonuna yaklaşıldığı için vatandaşlarımızın mağdur olmamaların arzu ediyoruz.” dedi.

Yapılandırma sonrasında çıkan borcun peşin ödenmesinin çok avantajlı olduğunu dile getiren Kayış, borcun peşin ödenmesi halinde gecikme zammı ve faiz alınmayacağını hatırlatarak, bu kapsamdakilerin 2 Kasım tarihine kadar en yakın Sosyal Güvenlik Merkezine başvurarak borçlarını yatırmaları veya yapılandırmaları gerektiğini söyledi.

İlgili Haberler

İlçemizdeki Kanser Taraması Sona Erdi…

Düzköy Temsilcisi

Ücretsiz Kanser Taraması Başladı…

Düzköy Temsilcisi

SGK Kronik Hastaları Takip Edecek

İstanbul Temsilcisi

Bir Yorum Yazın

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com